Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ama yinede dikkatli olun. söyledikleri bu sürelerde imkansız. ya ellerindeki bir arabayı satmaya çalışıyorlar ya da araba zaten geldi sizi yolda diye avutuyorlar
Bugün bayii dediki ayın 30 unda torbalıya yanasıyor gemi nisan 4 ü ila 6 sı arasında istanbula ulasacakmış araçlar geminin adınıda aldını bile aldım hemen onuda yazacağım 1 dkya
geminin adıda GARDEN ELLEDA hatta gemi takip diye açılan bi konu var formumuzda oradan gemiyi takip edebilirsin ayın 30 unda torbalıda oluyor ki indirme gümrük işlemleri istanbula ulasması 1 hafta buda dediğim gibi nisan 4 ila 6 arasında araclar bayiide olacak ki bizde bi kaç gün içerisinde teslim alacağız
anlaşılan benim araba ile aynı gemide olacak ama benim bayi henüz gemi adı filan göremiyoruz demişti dün... ve nisanın ilk haftası teslim ederiz dedi bende bişey anlamadım bu işten
anlaşılan benim araba ile aynı gemide olacak ama benim bayi henüz gemi adı filan göremiyoruz demişti dün... ve nisanın ilk haftası teslim ederiz dedi bende bişey anlamadım bu işten
ben satıcımdan dün epey bişeyler öğrendim bu bayilerin bildikleri bilmedikleri hakkında, satıcıların bazıları bilgisayardaki programlara tam hakim olamadıklarından ve bir takım şifre işlemlerinden dolayı ayrıntılı bilgiye ulaşamıyormuş, daha kıdemli yada şef konumundaki satıcılar daha çok bilgiye ulaşıyor, aslında gemi adını istese bulur. gemi takip linkini yada grimaldi firmasının ( gemi şirketi) linkini pek bilmiyorlar. ben anlattım böyle böyle oluyor diye.
garden elleda 30 martta izmirde olacak bknz ( http://grimaldishipping.com/images/stories/german/sched/euromed_export.pdf ) şu anda nerede olduğuna bakmak için de bknz (http://www.marinetraffic.com/ais/tr/datasheet.aspx?datasource=SHIPS_CURRENT&alpha=A&level0=200) az önce baktığımda gemi görünmüyordu bazen gps kapalı oluyormuş. aynı linkte limanlara gelecek gemileri vs. görebiliyorsunuz
evet bende bugün bayiimle konustum geminin ismini okyledik suan gemi gözükmğyor gps kapalı zannedersem dediğiniz gibi verdiğiniz bilgiler çok güzel teşekkür ederiz
rica ederim, bu arada dikkatinizi çekmiştir gemiler italyadan yüklenmiyor. ben şahsen öyle sanıyordum 1-2 günde gelir diyordum. gemiler ta almanya polonya kuzey denizinden yola çıkıyor. ingiltere altından geçip ispanya portekiz dolanıp cebelitarıktan geçiyor. gelmesi epey uzun sürüyor. ben dün satıcımın ekranına bakarken 17 marta gelen geminin yanlış görmediysen 24 şubatta fana çıktığını gördüm yaklaşık 20 gün sürüyor sanırım gemi