Ynt: Astraya Kavuşmayı Bekleyenler Klubü
KARDEşİM ALLAH yardımcın olsun ben odak tan sipariş verdim 4 ay bekledim arac gelmedi ha geldi ha gelecek burdan bi arkadaş başka bayilere bi sor dedi ben de başka bayiden sipariş verdim 1 ay sonra arabama kavuştum...
UnStabLe link' Alıntı:Neymiş bizimki banda geç girmiş baba bide flexride var diye geç çıkıyormuş uzuyormuş vs vs.. tmm dedim yine sakin sakin bi şey demedim artık bi ay daha attılar arabayı 15 ocakta teslim alıcam tabi bu yaklaşık bi tarih 2013 te araba alıcam adam 2012 model olacak dio onada tmm dedik bide fiyat değişmedi dio onu bizde biliyoruz heralde alla alla madd kaporayı verdim öyle kaldı eleman fiyat garantisi veremiyormuş e ocağa arabayı siz sarkıttınız dedim fiyat listesi yükselirse ben mi karşılayacağım dedim çok bekledin yaparız bi şeyler dio sabır sabır hakikaten sıktı arabanın her şeyini okuduk öğrendik baktık ne süprizi kaldı ne güzelliği...
KARDEşİM ALLAH yardımcın olsun ben odak tan sipariş verdim 4 ay bekledim arac gelmedi ha geldi ha gelecek burdan bi arkadaş başka bayilere bi sor dedi ben de başka bayiden sipariş verdim 1 ay sonra arabama kavuştum...