yapışkanlı kapı eşiğini astrah için servisten almıştım çifti 50 liraydı biraz pahalı ama orj hepsinden güzel
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya bizim araçlarda o kısımlar bombeli altına destek falanmı yaptınız nası düz durdu o şekilde?birde bunların şeffaf olanı ve ışıklı olanlarını gördüm ben.sormuştum aracın kaportasından nötr falan alıyo dedi birde kablo çekilmiş sanırım.çok hoştu.mavi güzel bir ışıktı ama led şeklinde falan değildi.onla ilgili bilgin varmı?gerçi bizimkilerde kapı eşiği kaporta kısmı çok darbulsakta olmaz bizimkine.ama buda hoş olmuş güle güle kullan.
senin aldigin astralarin fabrika cikisinda olanin aynisindan mi? onlar cok guzel oluyor vectra icin aynisindan ariyorum ama oyle kalitelisi yok ya piyasa da hep ayni model var...yapışkanlı kapı eşiğini astrah için servisten almıştım çifti 50 liraydı biraz pahalı ama orj hepsinden güzel
tanesine 60 ytl mi diyolar 4 tane 240 ytl cok para yaadaha bugün sordum servise teki 60 tl dediler.serviste çalışan eleman bile dedi git dışardan al 20-30 lira istersen adını yazdır üstüne diyeservistekiler cidden çok güzel ama 60 lira etmez kesinlikle bende en iyisini arıyorum aksesuarcılarda ama arkadaşın resimdekileri pek beğenmedim açıkçası.