Astra’ya yeni motorlar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan BY_Corsa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Papirus' Alıntı:
Olamaz malesef, VWnin TSIsinin tork eğrisi çok daha başarılı sonuç verecektir, astranın motoru düz pist yarışı olmadığı sürece TSInin arkasından nal toplayacaktır ne yazıkki. 1.6 turboyu astrayı tipini beğenenler alır. TSI'yi geçmek için 2.0 turbo lazım

ayrıntılı incelemedim ama pek zannetmiyorum... umarım geçeriz şu vw yi...

mdellal' Alıntı:
1.6 motora 180 beygir haaa vay anasını teknoloji nerelere geldi yaw ...

adam 1.4 e 170 hp yapıo walla sasırmamak lazım :D

Papirus' Alıntı:
Olamaz malesef, VWnin TSIsinin tork eğrisi çok daha başarılı sonuç verecektir, astranın motoru düz pist yarışı olmadığı sürece TSInin arkasından nal toplayacaktır ne yazıkki. 1.6 turboyu astrayı tipini beğenenler alır. TSI'yi geçmek için 2.0 turbo lazım

kardeş inceledim senin dediğin gibi.tsi nin max. tork 240 opelin ki 230 ama max hız da ve 100km/h hızlanmada biraz öndeyiz.. 8,2-8,3 sn ve max hız 223-222km/h.. pek fark sayılmaz ama öndeyiz:D

servisten öğrendiğim kadarıyla (onların yalancısıyım) baz donanımları arasında 4.000 ytl gibi bi fiyat farkı olacakmiş. ve şubat ayının ilk haftası bayılere gelecekmiş. 1.6T nı 3-5 kapı seçenegide olacakmiş...

vw nin 1.4 tsı motoru turbo olmasına reğmen turbo araçların alt devirlerdeki hantallığı yok adamlar müthiş yapmış gerçekten ama bu düşük motora turbo olayı artmaya başladı peugeotta 1.6T 150 hp yapmış başka firma 1.5T 150 hp...

Astranın yeni motorları Almanyada satışta, sitesini inceleyebilirsiniz:rock

Astra cosmo 180 ps motor seçeneğinin fiyatı 25.000 euro, 1.6 105 beygirinin fiyatı ise 21.000; buradan 180 lik fiyatının türkiye'de 50 civarı olacağını çıkarabiliriz.

Konuyu hortlatıyorum ,
180 beygir 1.6 motorlu astra GTCnin fiyatı 3 ay önceki tahminlerimle birebir uyuşarak 50.000 oldu , şu anda o motor Türkiye de de satışta.
401211024xx3.jpg

Geri