ATA 'yı ziyaret organizasyonu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan HK
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
""Arkadaşlaaarrr hepinizi çok seviyorum..ok bu hafta sonu başımızın üstünüzde yeriniz var ama lütfeenn ATA ya saygı..konu Anıtkabir Ziyareti Haziran 29 uygun tarih diyoruz ?...Fikirlerdi dimii;)..
Günceeell""

Bu hafta sonu olmaz arkadaşlar, bensiz düğün yapmayalım konuyu oktay ile gçrüştüm ben o yüzden 18'in de ankara'da olmanız gerekiyor :D

""Pess Arif Okan pess....bişi demiyorum artık..ATA diyorum 29 haziran diyorum organizasyon diyorum.;)""

""Arkadaşlaaarrr hepinizi çok seviyorum..ok bu hafta sonu başımızın üstünüzde yeriniz var ama lütfeenn ATA ya saygı..konu Anıtkabir Ziyareti Haziran 29 uygun tarih diyoruz ?...Fikirlerdi dimii;)..
Günceeell""

ATA'ya saygı mı? Bir saygısızlık mı yaptık Sevda? O tarihte,o Anıtkabir ziyaret buluşmasınada geliriz.Neyse

herşey birbirine karıştı bence hiç bişey o gün gelene kadar netlik kazanmıycak

ATA'ya saygı mı? Bir saygısızlık mı yaptık Sevda? O tarihte,o Anıtkabir ziyaret buluşmasınada geliriz.Neyse

""Tabiki hayır Yavuz..konuya dönelim diye anımsatma idi, o kadar..alınmamalısın;) yazmıştım yineliyorum her zaman bekleriz başımızın üstünde yeriniz var Ata ziyaret organizasyonunda bekleriz.neyse;)""

29 Haziran 2008 Pazar / Anıtkabir Ziyaret Programı

Genel listemiz :

1- Respect
2-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri