Atatürk'le ilgili bunları biliyormusunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Bahadır
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
bilgiler için teşekkürler

Isteyen istedigini ister ama,,,
istekleri sadece agizlarindan cikan nefes gibi yok olur gider. ülkemiz sahipsiz degil biz gencler daha ölmedik

paylaşım için tesekkurler

çok teşekkürler saolasın eline sağlık

o resmi indirmeye kimsenin gücü yetmez

Bahadır' Alıntı:
*''Atatürk'' çiçegi'nin adini, çiçegi bulan Wanderbit
üniversitesi profesörlerinden doktor Kirk Landin`in koydugunu ve
Bu çiçegin tüm dünyada Bu isimle üretili satildigini.

bakiniz beni taniyanlar bilir bunu kesinlikle kötü niyetle yapmiyorum,sadece bilgilendirme icin yapiyorum...

yazdiklarin cok güzel seyler ama maalesef bazilari yanlis..

Atatürk cicegi diye bilinen cicege o ismin verilmesinin sebebi Atatürk'ün o cicegi sevmesidir. O cicek avrupada yilbasi cicegi olarak anilir ve yilbaslari öncesi satisa cikarilir. Ayrica bu gelenek yüzyillar öncesine dayanan bir gelenektir. Yani bu cicegin bulunmasi prof. wanderbit denen sahsa ait degildir. Ayrica yine yaptigim arastirmalarda böyle bir profesöre rastlayamadim. sadece ADD derneginin bir web sitesinde var. hepsi o kadar.

yani birileri bir kuyuya tas atmis... dedigim gibi sadece bilgilendirme amacli yaziyorum gercekler ögrenilsin diye.

Atatürk'ün ne kadar büyük bir devlet adami oldugu hepimizce malum ama onun böyle seylere ihtiyaci yok gibime geliyor..

Onun canakkale savasindaki taktik dahisini konussak bence cok daha iyi olur..

ne dersiniz?

yilbasi cicegi hakkinda ayrintili bilgi icin:

http://www.flowercouncil.org/de/news/productnews/Productnieuws_2001/Dec2001_Hippeastrum.asp

ewt biliodum nerden biliodum daha dün bu mesajı görmeden önce bi arkadaşta okumuştum:D:D ama hayret ettim yani

benim mesleğim peyzaj mimarlığı onun ,için konuşuyorum dünyanın her yerinde bitkiler latince alınır satılır.bu bitkinin latinceside Euphorbia Pulcherrima (Atatürk çiçeği)

alpasch' Alıntı:
bakiniz beni taniyanlar bilir bunu kesinlikle kötü niyetle yapmiyorum,sadece bilgilendirme icin yapiyorum...

yazdiklarin cok güzel seyler ama maalesef bazilari yanlis..

Atatürk cicegi diye bilinen cicege o ismin verilmesinin sebebi Atatürk'ün o cicegi sevmesidir. O cicek avrupada yilbasi cicegi olarak anilir ve yilbaslari öncesi satisa cikarilir. Ayrica bu gelenek yüzyillar öncesine dayanan bir gelenektir. Yani bu cicegin bulunmasi prof. wanderbit denen sahsa ait degildir. Ayrica yine yaptigim arastirmalarda böyle bir profesöre rastlayamadim. sadece ADD derneginin bir web sitesinde var. hepsi o kadar.

yani birileri bir kuyuya tas atmis... dedigim gibi sadece bilgilendirme amacli yaziyorum gercekler ögrenilsin diye.

Atatürk'ün ne kadar büyük bir devlet adami oldugu hepimizce malum ama onun böyle seylere ihtiyaci yok gibime geliyor..

Onun canakkale savasindaki taktik dahisini konussak bence cok daha iyi olur..

ne dersiniz?

yilbasi cicegi hakkinda ayrintili bilgi icin:

http://www.flowercouncil.org/de/news/productnews/Productnieuws_2001/Dec2001_Hippeastrum.asp

Kardes zaten amac paylasmak sen basla biz arkadan geliriz

Geri