18 Eyl 2018 #11 M Mayaz34 Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Eyl 2018 Mesajlar 2 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 59 Siteyi ziyaret et sas_sas' Alıntı: Bu parcayi bilen yok mu? Genişletmek için tıkla ... Bence krank sensörüne giden kablonun soketi.
sas_sas' Alıntı: Bu parcayi bilen yok mu? Genişletmek için tıkla ... Bence krank sensörüne giden kablonun soketi.
20 Eyl 2018 #12 S sas_sas Kayıtlı Kullanıcı 35-İzmir Katılım 24 Mar 2010 Mesajlar 790 Tepkime puanı 13 Puanları 18 Siteyi ziyaret et Mayaz34' Alıntı: Bence krank sensörüne giden kablonun soketi. Genişletmek için tıkla ... Alkışlıyorum, şapka çıkarıyorum.. Tam 3 yıl sonra biri çıkıp cevap verdi. Doğru yanlış bilemem ama cevap verdi. Alınmayın ama, bu cevabı Opelim.net deki uzmanlara (isimlerini burada tek tek sayamayacağım çok değerli) ithaf etmek farz oldu....
Mayaz34' Alıntı: Bence krank sensörüne giden kablonun soketi. Genişletmek için tıkla ... Alkışlıyorum, şapka çıkarıyorum.. Tam 3 yıl sonra biri çıkıp cevap verdi. Doğru yanlış bilemem ama cevap verdi. Alınmayın ama, bu cevabı Opelim.net deki uzmanlara (isimlerini burada tek tek sayamayacağım çok değerli) ithaf etmek farz oldu....
20 Eyl 2018 #13 N nyaradanakul Kayıtlı Kullanıcı Bilgi Girilmemiş Katılım 12 Şub 2017 Mesajlar 37 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Siteyi ziyaret et Takmayın kafanıza ya hiç GELMESEYDİ?