Ateşleme bobini lastik yırtılması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan wasiyet1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Ateşleme bobini lastik yırtılması

Evet arkadaşlar tekleme sorunu varmış arabada babamın demesine göre. Bu lastiği nasıl bulabilirim ben bilen var mı acaba .s

wasiyet link' Alıntı:
Evet arkadaşlar tekleme sorunu varmış arabada babamın demesine göre. Bu lastiği nasıl bulabilirim ben bilen var mı acaba .s
İstanbul da çıkmacılarda vardır
ya da google dan astra j çıkma ateşleme bobini diye arattirirsan online cikmacilar da var
Geçmiş olsun, mutlaka plastiği değiştirin

Tolga KARACA link' Alıntı:
Bobinin hepsini değişmeye gerek yok yırtılan lastik "bobin tamir takımı" adı altında tekli olarak da satılıyor serviste.

Abi Aydın'da sorduk böyle bişey yok dediler Balıkesir'deki serviste var mı acaba?

wasiyet link' Alıntı:
Abi Aydın'da sorduk böyle bişey yok dediler Balıkesir'deki serviste var mı acaba?

Şuan Ankara dayım Edremit servis müdürüne sorayım.

tolga abi niye görüşmüyoruz madem ankaradasın akşama bişeyler yapalım :) Mücahit volkan falan dünden hazırlar hep görüşüyorlar zaten :D

MuratS link' Alıntı:
tolga abi niye görüşmüyoruz madem ankaradasın akşama bişeyler yapalım :) Mücahit volkan falan dünden hazırlar hep görüşüyorlar zaten :D

Olur nasılsa iftar randevuları da bitti

MuratS link' Alıntı:
Olur nasılsa iftar randevuları da bitti

Görüşelim valla :))

Tamam abi haber bekliyorum. Teşekkür ederim ilgin için

Keçiören de kalıyorum Kızılay a kadar yolu biliyorum :) ona göre biryer olsun mümkünse :)

Geri