Audi A3 1.4 TFSI Stronic...

Ynt: Audi A3 1.4 TFSI Stronic...

hayırlı olsun gökhan abi :) bugün canlı canlı gördüm , gerçekten çok güzel bir araç . xenonların selektörü  ise muhteşem :)

Eğer başka araba alacak olursam sana danışabilir miyim Gökhan kardeş? :D

Bu kaçıncı aracın senin yaw. :D Hayırlı olsun.

bulent_tnt link' Alıntı:
Doğuş oto- vw avek
Vw+seat+audi
Hepsine tek cati altinda bakiyor

bugun altur u aradım biz bakmıyoruz dediler ama servisin olmadığı yerde bence bakarlar...

Keomaa link' Alıntı:
Eğer başka araba alacak olursam sana danışabilir miyim Gökhan kardeş? :D

Bu kaçıncı aracın senin yaw. :D Hayırlı olsun.

tabiki memnuniyetle:)))

Rocco  ne oldu gelirsem o tarafa ariyacam seni

cma link' Alıntı:
hayırlı olsun gökhan abi :) bugün canlı canlı gördüm , gerçekten çok güzel bir araç . xenonların selektörü  ise muhteşem :)

çok teşekkürler kardeşim daha iyileri senin olur inşallah xenon olayını özlemişim valla:)

Gökhan_55 link' Alıntı:
çok teşekkürler kardeşim daha iyileri senin olur inşallah xenon olayını özlemişim valla:)

allah hepimize en iyisini versin inş :) yollarda sana yol vermeyenin gözü kör olacak gibi :)

Peki Gökhan, bu araç Astra dan kalitelidir ama aradaki fark dağlar kadar diyebilir misin?

Hadi hayırlı olsun. Kazasız belasız olsun bu da.

Rocco yu verdin mi, kaça gitti, buna kaç ödedin, bu kaçlık, daha sorayımmı  005hihih

Tolga KARACA link' Alıntı:
Peki Gökhan, bu araç Astra dan kalitelidir ama aradaki fark dağlar kadar diyebilir misin?

abi ben bugün gökhan abi aracı aldığında servise getirdiğinde oradaydım . arabaya oturma şansım oldu . dağlar kadar fark olmasa da araca oturduğunda araç kendi kalitesini belli ediyor . gidişini bilmem ama duruşu , insanı kavrayışı ve konsol muhteşem .

astranın yeri ayrı , yanlış anlaşılmasın :)

Geri