<< Audi A3 ? BMW 316i ¿ >>

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Armada
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Audi A3 ? BMW 3,16 ?

• Audi A3

Oy: 48 42.9%
  • BMW 316

Oy: 64 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    112
benim seçimimde A3 olurdu,,,,ancak 316i 35000€,,,a3 1.6 fsi ambition hatta sline bile daha ucuza gelir ve donanım full olur,,alıcağın bmw ise en boş hali olcak bence buda bi etken,,,yada 36000€ ya a3 1.8t 160bg fsi alabilirsin,,,,,,ki bence en güzeli bu olur :)

tabiiki bmw , a3 ciks araba herkesde a3 bide 1.6 arabayı spor niyetine almazlarmı.. 2008 karmen kırmızı 3.16....süper olur

ya benim anlamadıgım bmw bu kadar oyu nerden aldı a3 ü tek gecerim bmw gözümü yoruyo tipi yandan biri presslemiş sanki ,arkadan bi çekicilik yok önden hadi nese ama a3 kadar degil, a3 de öle bi tip varki dikiz aynanda gördügünde bi sağ şerite gecesin geliyo çok tatlı

a3 eğer kendi sınıfıyla yani 1 serisiyle kıyaslanmış olsaydı belki a3 diyebilirdim, yine 316 kendi sınıfıyla yani a4'le kıyaslansaydı düşünürdüm.. Ama şu durumda kesinlikle bmw derim..

Benim tercihim 316 olurdu. A3 çoluk çocuk arabası oldu artık bana göre. 316 biraz daha oturaklı duruyor.

bence 3.16. bi kere segment farkı var. 2.si o bir BMW...

şayet 1.16 olsa yine bmw derdim...

tabi ki bmw. Arkadan itis, daha iyi motor, daha az yakit tuketimi vb. Bircok etken. Fakat audi nin de artisi daha iyi servis...

A3 Derim
Bmw Herkezde Var
Tarzin Farkli Olsun

Geri