Autoking'e mini onarım yaptırmıştım zamanın birinde. Çok kötüydü, bir daha uğramam kesinlikle. Şube farkı olabilir ama çok şikayet duydum genel anlamda..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim arkadaşın arabasına dolu vurmuştu kaportayı orada yaptırdı hiç de problem olmadı bence profesyonel çalışıyorlar için rahat olsun...Arkadaşlar burada fiyatla ilgili konu açılmışken sormak istiyorum;
Kasko poliçemde bu firmadan mini onarım hakkım var. Aracımda bulunan ufak tefek göçükleri burada yaptırsam memnun kalır mıyım acaba? Daha önce firma hakkında pek iyi şeyler duymamıştım ama. Bir de bedava yapacak olmaları işçilik konusunda beni şüphelendiriyor. Kısaca Auto King i nasıl bilirsiniz...
Otoking mi;kesinlikle uzak durun.Geçen yıl mini onarımdan sağ arka kapı altını düzeltip boyadılar ama bunun yanında siyah olan kapı şeridi birkaç gün sonra gri oldu,sebebi ise ısıtırken yakmışlar.Sonradan sonax ta düzelttirdim.Ayrıca boya yaptıkları yerde 8 ay sonra kabarmalar başladı,gittim tekrar kazıyıp boyadılar.İkinci gidişimde birkaç yeri daha söyledim,kırmızı boya ile işaretlediler 3-4 yeri. Ertesi gün almaya gittiğimde asıl sorunlu olan yerin üzerini rotüş ile kapatmaya çalışmışlar(yaklaşık 10 cm)sebebini sorduğumda ise yapan ustanın orayı görmedini,zaman kalmadığı için böyle bişey yaptıklarını söylediler.Ama farklı bişey istediğinizde hemen ''bunu kasko ödemiyor,parayla yaparız'' demesini biliyorlar.Birde geçen sefer boya kabaran yeri tekrar yaparken aynı çıtayı tekrar yakmışlar,yine birkaç gün sonra rengi gri oldu.
Ankara ve İzmir Auto King'e 5-6 iş yaptırdım, birisi hariç (kaportanın el ayak girmeyen, zor bir yerinde hafiften bir düzeltme hatası var) diğerlerinden son derece memnunum. Memnuniyetimden dolayı bu ay tekrar gideceğim . (bir akrabamın ufak tefek tıklamaları meşhurdur da)Arkadaşlar burada fiyatla ilgili konu açılmışken sormak istiyorum;
Kasko poliçemde bu firmadan mini onarım hakkım var. Aracımda bulunan ufak tefek göçükleri burada yaptırsam memnun kalır mıyım acaba? Daha önce firma hakkında pek iyi şeyler duymamıştım ama. Bir de bedava yapacak olmaları işçilik konusunda beni şüphelendiriyor. Kısaca Auto King i nasıl bilirsiniz...