avcılar mustafa burcu parkı

bı bılgım yok ama ogrenırız :D
Bahsi geçen park Avcılar sahilinde,deniz köşkler mahallesi ile ambarlı arasında kalıyor.Deniz otobüsü iskelesinin üstü yani.Pazar günü akşam çalışıyorum malesef başka bir günkü buluşmaya gelicem artık...

bende gelebilirim (bir aksilik çıkmaz ise)...

aslında o parkta park yeri çok küçük, yol üzerinde ise park yeri olacagini sanmiyorum... nasıl buluşacagiz? nerede bekleyecegiz? nasıl tanıyacagiz birbirimizi? ben forumlara şu an katildim ve kimseyi tanimiyorum malesef... belki kirmizi gül takmaliyiz :P

Arkadaslar bulusma yerı olarak geniş bir alan seçmemız gerek.park yerı olarak konser alanının yan tarafındakı yerı kullanabılırz ama "ispark" a ait oldugu ıcın ücret vermemiz gerek.arabaları orda bırakıp ıstedıgmız yere gıdeblırz.Daha sonrada arabalarla güzel resimler çekeriz..

evet orasi uygun gibi inşallah cok kalabalik olmaz... bende makine var (yari profesyonel) gelebilirsem onuda getiririm... bu arada benim eski mekan avcilar sahil... birde benim arabada hiç modifiye yok biraz ezik kalacak sizinkiler yaninda ama en azindan jantlari çelik ;)...

Son düzenleme:
evet orasi uygun gibi inşallah cok kalabalik olmaz... bende makine var (yari profesyonel) gelebilirsem onuda getiririm... bu arada benim eski mekan avcilar sahil... birde benim arabada hiç modifiye yok biraz ezik kalacak sizinkiler yaninda ama en azindan jantlari çelik ;)...

Mutlaka gel abicim bekliyoruz:)
amac toplanmak zaten bıkac sohbet muhabbet..birbirimizi tanırız yakın civarda oturuyoruz nasıl olsa

Arkadaşlar buluşma yerini avcilarin girişinde sol taraftaki yan yolun bitiminde parkta yapsak nasil olur 10 numara geniş alanlarla dolu çekeriz araçlari çimenlerde muhabbet ederiz

Arkadaşlar buluşma yerini avcilarin girişinde sol taraftaki yan yolun bitiminde parkta yapsak nasil olur 10 numara geniş alanlarla dolu çekeriz araçlari çimenlerde muhabbet ederiz

lunaparkın hemen yanı değilmi? çok daha isabetli olur,
ama ben karayollar geçidine bırakıp arabayı yayan geleyim, evim gümüşpalada, taa çekmeceyi dolaşmayım:)

Geri