Bahsi geçen park Avcılar sahilinde,deniz köşkler mahallesi ile ambarlı arasında kalıyor.Deniz otobüsü iskelesinin üstü yani.Pazar günü akşam çalışıyorum malesef başka bir günkü buluşmaya gelicem artık...bı bılgım yok ama ogrenırız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bahsi geçen park Avcılar sahilinde,deniz köşkler mahallesi ile ambarlı arasında kalıyor.Deniz otobüsü iskelesinin üstü yani.Pazar günü akşam çalışıyorum malesef başka bir günkü buluşmaya gelicem artık...bı bılgım yok ama ogrenırız
izmitmi ne zaman varkıı bulusma haberım olsun ona gelebılırım
evet orasi uygun gibi inşallah cok kalabalik olmaz... bende makine var (yari profesyonel) gelebilirsem onuda getiririm... bu arada benim eski mekan avcilar sahil... birde benim arabada hiç modifiye yok biraz ezik kalacak sizinkiler yaninda ama en azindan jantlari çelik ...
Arkadaşlar buluşma yerini avcilarin girişinde sol taraftaki yan yolun bitiminde parkta yapsak nasil olur 10 numara geniş alanlarla dolu çekeriz araçlari çimenlerde muhabbet ederiz
Prof. Makina bende Var Kısmet Olursa Getiririm ben