Avrupa Birliği...

Avrupa birliğine girmek mi girmemek mi...

• Avrupa birliğine girmeliyiz.

Oy: 25 42.4%
  • Avrupa birliğine girmemeliyiz.

Oy: 34 57.6%

• Kullanılan toplam oy
    59
sanayi,dış ticaret,gelişmişlik açısından batıya sırtımızı çeviremeyiz.AB ye (girebilirsek) bu konularda türkiye büyük bir çıkışı elde edebilecektir.fakat kültürel, milli kimliğimizin asimile olmasına izin vermeden bunu sağlamayız.

sanayi,dış ticaret,gelişmişlik açısından batıya sırtımızı çeviremeyiz.çağımız ulusal kalkınmacılıktan küreselleşme çağına gecti AB ye (girebilirsek) bu konularda türkiye büyük bir çıkışı elde edebilecektir.fakat kültürel, milli kimliğimizin asimile olmasına izin vermeden bunu sağlamayız.

AB Diyorki: Kültürünüzü örf adet ve ananelerinizi silin Türk Kürt Laz Çerkez Alevi Sünni vs. olarak iyice parçalanın önünüzü ilikleyin başınızı eğin kapıya gelin. :mad: :mad: :mad: TJET Diyorki: TÜRK kültürünü örf adet ve ananelerini silmez silemez silerse TÜRK olmaz. TÜRKİYE yi kimse bölemez buna kimsenin gücü yetmez. TÜRK kimsenin önünde eğilmez önünü iliklemez . SONUÇ: Alın birliğinizi başınıza çalın bizim size ihtiyacımız yok. :alkis: :alkis: :alkis: T Ü R K İ Y E :alkis: :alkis: :alkis:

genel kanıya katılıyorum ab bizi bozar

olacaksa olsun türk birliği

girelim aga biz onları asimile etmesini biliriz zaten bizden bu yüzden korkuyolar

Avrupa birliğine karşı olan arkadaşlara sözüm, Avrupa birliğine giden yolda önemli bir adım olan ve zamanında Çiller tarafından girişimiz sağlanmış Gümrük birliği sayesinde Vestel gibi markalarımız Avrupa da önemli bir sıralamadadır, eğer çiftçimiz zamanında hormonlu mamüller yapmasaydı ve bu konuda çok titiz olan AB' nin onayını alabilseydi şu anda çok daha büyük avantajlarımız olacaktI.

AB Denilince hmeen akıllara yozlaşma geliyor. Sizce tv lerdeki şovlardan veya gündelik okuduğumuz dergilrden vb. mecralardan daha mı güçlü bi yozlaştırma aracı.

Özal, 87 ylında AB' Ye tekrar başvurduğunda ve " ekonomik anlamda globalleşmeye başladık ve AB için hazırız dediğinde 2 yıl sonra Ab kabul etmedi çünkü Ab Siyasi anlamda da globalleşme istiyordu ama bu zemin yoktu ve halen de yok. Tek cazip noktamız stratejik konumumuz. Sen beni kaşı ben seni kaşıyım mevzusu bu. Tek taraflı düşünmeme lazım bence.

Zaten bu şekilde Ab' ye girceğimizi filan da düşünmeyin..Adamlar mayo reklamını yasaklıyor memlekette..

Geri