Avrupa Yakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yezocan

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
Sevilen dizi Avrupa Yakası sezona süper bir oyuncunun katılımıyla başlayacakmış.

Sacit ve Makbulenin Gaziantepten gelen babaları rolünde Türk sinemasının usta ismi Şener Şen. Zaten süper olan bu diziye katılabilecek en süper ismi bulmuşlar bence.. Seyretmek için sabırsızlanıyorum.

vaayy. güzel olacak.

izlemediğim için pek bir heyecan uyandırmadı bende. Ata Demirer gittikten sonra bana eskisi kadar keyif vermemeye başlamıştı dizi, izlemeyi bıraktım ben de.

Şener Şen mükemmel bi oyuncu bakalım bende bırakmıştım ama sırf Şener Şen için izleyebilirim...

buhran abi yetio benje..

hele bi bölüm vardı... balkonda mangal falan, karşı apt.daki kıl oluodu falan...

' ben aslında yoğum - yoğğ ' heheeee :)

büyük usta şener şen,in diziye renk getireceği kesin ayrılan isimlerden kubi,olsada olur olmasada olur bir karakterdi ama ifot dizinin ağır toplarındandı ve soldan soldan gelmelerini arayacağımız kesin bence, zamanında ata demirerinde ifot,la(hümeyra)tartışma yaşaması yüzünden ayrıldığını biliyoruz bu durumda ata demirerinde askerliğini bitirip diziye dönmesi sürpriz olmaz :)

büyük usta şener şen,in diziye renk getireceği kesin ayrılan isimlerden kubi,olsada olur olmasada olur bir karakterdi ama ifot dizinin ağır toplarındandı ve soldan soldan gelmelerini arayacağımız kesin bence, zamanında ata demirerinde ifot,la(hümeyra)tartışma yaşaması yüzünden ayrıldığını biliyoruz bu durumda ata demirerinde askerliğini bitirip diziye dönmesi sürpriz olmaz :)
Ata dönerse izlerim valla :D

dizilerin cok uzun surmesi sıkıyo ata demirer in oldugu olumleri izledim artık oyle cok az rast gelirse izliom

Geri