Avrupa Yakası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yezocan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
çok güzel olur :)

Yahu yanlışsam düzeltin bu Sacit'le Makbule'nin babaları yut dışındaki İmdat değilmiydi..Bıyıklı...Hani bir bölümde Ata Demirer vardı o zaman ruh cagırıyorlardı..Bu arada İmdat gelip antika eşyaları yürütüyordu..Hatırladınızmı..?Hani şu Kemal Sunal filimlerini tekrardan kendine uyarlıyan adam ismi gelmiyor şimdi aklıma...

sinan bengier...

evet öyleydi
aaaaaaa bizi kandırıcaklar:D

anvblıbılıbıl :) süper bir şey.bende nişantaşı çocuğuyum bende üniversite mezunuyum.

Yahu yanlışsam düzeltin bu Sacit'le Makbule'nin babaları yut dışındaki İmdat değilmiydi..Bıyıklı...Hani bir bölümde Ata Demirer vardı o zaman ruh cagırıyorlardı..Bu arada İmdat gelip antika eşyaları yürütüyordu..Hatırladınızmı..?Hani şu Kemal Sunal filimlerini tekrardan kendine uyarlıyan adam ismi gelmiyor şimdi aklıma...
imdat değildi. hatta onun 3 tane küçük çocuğu vardı

imdat değildi. hatta onun 3 tane küçük çocuğu vardı

İmdat değildi diyosunda..Sacit yada Makbule bir iş cevirince Tahsin demiyomuydu İmdatları arıyalım gelsin şunlara akıl versin diye...Onlarda korkularından Tahsin'e eyvallah diyorlardıı...Ben böyle hatırlıyorum...

Ben diyorumki Sinan Bengier'di onların Babaları...

yok mutlu sinan bengier bir iki bölüm çıkmıştı para yiyici falan bi tipti küçük te oğlu vardı bitane
bunların babalarında para gani sanırsam
belki aynı ismi kullanmışlardır :D senin gibi dikkatli izleyiciyi dikkate almamışlardır

Geri