Ayak koyma bölümü ışıklandırma için yardım

Eyvallah mustafa abi hak veriyorum ama orj paspaslar aşınmasın diye kaldırdım bunları kullanıyorum..Pedal takımı tavsiye edersen almaya niyetliyim ;)

Krom tarzı gider diye düşünüyorum, çok parlak değil ama. Benimde aklımda bi paspas modeli var aldığımda paylaşırım.

ışıklandırma ve parklara led tamam! şimdi sırada tavan ışığı için led lazım...

cFKwuuOIcojydYBRt9xhClv3j.jpg

URwxyalf0C5wafDRIwPgnU1x.jpg

Hayırlı olsun :D Ayak altı biraz fazla ışıklı olmuş gibi de, gözle görmeyince pek anlaşılmaz diye düşünüyorum.

Hayırlı olsun :D Ayak altı biraz fazla ışıklı olmuş gibi de, gözle görmeyince pek anlaşılmaz diye düşünüyorum.

Abi elektrikçiye gittiğimde 2 türlü led gösterdi bana.biri az biri fazla yanıyordu.bende bunu seçtim.Ama hakketten biraz fazla yanıyor. sanıyorum 4-5 kat bant çekicem üzerine biraz kısılır ışığı

:) ya bu tavan ledlerini kaçlık takmam lazım. şimdi aşşası beyaz yukarsı sarı güzel olmadı.yukardaki ampülleride değiştireyim diyorum.Kaçlık takılıyor acaba?

Çağrı Abi eline sağlık çok güzel olmş ama ben ayak aydınlatmasını göstergelere göre de tonu tutsun diye sarı-beyaz arası yapmıştım..Bence beyaz hatta mavimsi gibi seninkiler ve biraz farklı duruyor ama kısalar ve parkların da bu renkteyse çok kötü sayılmaz..Tavanlara fark etmez parklara taktıklarından kullanabilisin ama ben bunlardan kullandım..Direk aşağı doğru 4 led ışık verdiği için lazer etkisi yapıyor..Bu yüzden aydınlatmaları kuvvetli..Ya da okuma lambalarına da takabilirsin...

464090819o.jpg

Çağrı Abi eline sağlık çok güzel olmş ama ben ayak aydınlatmasını göstergelere göre de tonu tutsun diye sarı-beyaz arası yapmıştım..Bence beyaz hatta mavimsi gibi seninkiler ve biraz farklı duruyor ama kısalar ve parkların da bu renkteyse çok kötü sayılmaz..Tavanlara fark etmez parklara taktıklarından kullanabilisin ama ben bunlardan kullandım..Direk aşağı doğru 4 led ışık verdiği için lazer etkisi yapıyor..Bu yüzden aydınlatmaları kuvvetli..Ya da okuma lambalarına da takabilirsin...

464090819o.jpg

bu resimlerdeki ledlerden 5-6 tane denedik.sanıyorum voltları tutmadı.1 sn yakıp söndürüyo beyin.en sonunda parklara bir tane uydurduk.şimdi bide sis+kısa farlarada böyle göz almayacak birşey düşünüyorum.İç aydınlatmada sarı+blue light kötü durdu.tavanı değiştirmek şart.bu tavan lambasını parklara taktığım ledin aynısı ile çözebilir miyim ?

bu resimlerdeki ledlerden 5-6 tane denedik.sanıyorum voltları tutmadı.1 sn yakıp söndürüyo beyin.en sonunda parklara bir tane uydurduk.şimdi bide sis+kısa farlarada böyle göz almayacak birşey düşünüyorum.İç aydınlatmada sarı+blue light kötü durdu.tavanı değiştirmek şart.bu tavan lambasını parklara taktığım ledin aynısı ile çözebilir miyim ?

Vallaha Çağrı Abi ben bu resmini paylaştıklarımı kullanıyorum..Parklarda normal ampül kullanıyorum şu an..Denemen lazım..Kesin birşey diyemem..Mesela ben bu ledleri hem içerde hem parklarda kullanabiliyorum..Fakat şöyle birşey de var ki resmini paylaştığım ledlerin yeşil renkli levha üzerine lehimlenmişleri oluyor..Boyları biraz uzun ama aynı..4 üstte 2şer tane de yanlarda olmak üzere 8 ledli..Ben de çok gezdim buldum..Araman lazım..Kimi aksesuarcılar 2 tane ledi 20 tl ye satıyor kimisi 10 tl ye..Genelde hepsi 12V doğru akımla çalışırlar..

Geri