ayak koyma bölümü ışıklandırmadan sonra oluşan sorunlar...

usta bence ılk olarak hepsının baglantılarını kes derım musaıt oldugun bı gundede komple sokup kontrol ederek tekrardan baglantı yap bu sekılde cok sakat bı durum

usta bence ılk olarak hepsının baglantılarını kes derım musaıt oldugun bı gundede komple sokup kontrol ederek tekrardan baglantı yap bu sekılde cok sakat bı durum

dediği gibi sorun arka tavan ışıklarında.Onları kapalı konuma getirdiğimden beri sorun yok.

usta en guzelını yapmıssın buyuk ıhtımal ya bı yere deyıp ark yapıyor yada kablolar bırbırıne bı yerde temas edıyor ıyıce bakmadan kontrol etmeden aktıf hale getırme derım acaba bınen bırı ayagını felan mı carptı yada yıkamada supururken kabloyu felan mı tahrıbat gordu...

Oktay Abimiz uzunca yazmış etmiş, vakit ayırmış sağolsun da amma dil uzatmalar vs olmamış...Ben kendim bizzat yaptım bu meseleyi..Ön ve arka ayaklar için ledleri iç aydınlatma lambalarından paralel alarak aynı anda kullanıp 4-5 gün içinde de gösterge ve yol bilgisayarı ışıklarının yanmaması ve onunla ilgili sigortanın da patlaması neticesiyle sonuçlanmasının neresi alakasız ilgisiz acaba?Sorarım..Hatta altta da resim paylaşayım 26 numaralı sigorta neden patlamış da 10 numaralı direksiyon sütunu modülü sigortası patlamamış?Ardından 7.5 A yerine 10 A lik sigorta taktıktan sonra 6 aydır sorun yaşamamamı mevsim değişikliklerine bağlayacak halimiz yok..

adszzgz.jpg

http://www.opelim.net/forums/showthread.php?t=82252&highlight=mavi+rakam+k%FDrm%FDz%FD+ibre ben bu çalışmayı yapalı 2 sene falan oldu, hala net bi şekilde çalışıyo, sıkıntı yok ve bazı yerlerde(klima paneli gibi) 15 cm, 6 cm falan hazır şerit led var) sen en iyisi tamamen sök ve sıfırdan diz, bi yerlerde mutlaka gözden kaçan bazı şeyler olmuştur, kolay gelsin, bide şase ye dikkat et, ben sol dış aynanın altına yaptım, tavan lambası ile senkronize olsun diye, ama şaseyi kaportadan verdiğim için kapı kilidim açıkken sürekli yanıyo, onun yerine cam açma düğmesinin şaseden alınca düzeldi,,

Özgüç abi bu gidişle arabayı yanınıza getircem.Ya senin yanına yada Serdar kardeşimin yanına :/

Arka aydınlatmaları yaktığında aracın önünden ışıklar yanmasa bile ''tık!'' diye ses geliyor mu?Sinyali açtığında gelen ses gibi ama ışığı yakmaya her çalıştığında bir kez?

Geçmiş olsun Çağrı..Ben sana iç aydınlatma ile ilgili sigortayı değiştir demiştim hatırlarsan..Yani 10A ise sigorta 15A takacaktın...Direksiyonun yanındaki tarafta sigorta kutusu olmalı..Benim 14 idi..Astrada numarası kaçtır bilmem..Muhtemelen o patlamıştır..Vallaha beyin arızasına kadar gider..
28 numara

Geri