Ayarlanmayan "Xenon Far" Ağır Kusur Sayılacak

Benim sonar angel eyeslarda varmı acaba :S trafiği engellemezki benim farlarım ..
Sorun,merceksiz xenon kullanıp birde xenonu ayarlatmayan sürücülerde..

Bagaja yük atmıyormusun mesela ? Ozamanda ayarlatıomusun :cool:

Benim bagaj yüklü zaten tesisat var :D Ayrıca mercek var diyorum..Mercek far + xenon kimin gözünü almışki ?? anlam veremiyorum doğrusu. Merceksiz olanlar görüşü çok engelliyor..Örnek : Halojen ampul kullanan bir aracın kısalarına mercek uygulamadan xenon takmak..

Çok ilginç, bugün gelen bir müşterinin yanındaki vatandaş bir hafta önce doğan aracını xenon larla muayeneden geçirdiğini söyledi.Acaba uygulayan ve uygulamayan TÜV istasyonlarımı var?

Farların ne olduğu ve nasıl olduğu istasyon kamerlarından anlaşılmamakta. dolayısıyla bazı şeyler tanıdıkla çözümlenebilir.

Öyle tanıdıkla iş hallettirebilecek biri değil sosyal olarak pasif biri tanıdığı olmadığına eminim gibisinden bir garanti verebilirim.

valla ankara ivedikteki
elemanla konustum ben geçirmiyoruz dedi ona göre

valla ankara ivedikteki
elemanla konustum ben geçirmiyoruz dedi ona göre

Ben tamamen bana söyleneni söyledim.HA gerçi normal ampul takıp geçirmiyorlarmı evet.Fakat sonradan takılan xenonlar, özellikle de sislerle destekleniyorsa, bence burada iç işleri bakanlığı emniyete sıkı denetimle uygulama yetkisi vermeli diye düşünüyorum.

bu durumda astra g deki yukseklık ayarı bi cacığa yaramıyor demek oluyo öylemi .. ?

bu durumda astra g deki yukseklık ayarı bi cacığa yaramıyor demek oluyo öylemi .. ?
Bu sislerin durumu ne kadar sağlıklı, bu sisler kimsenin gözünü almaz diyorsan başka sorum yok ;).

Geri