bu gün 30 bin bakımını yaptırdım sonunda Aydın surtaş otoda önce 500 tl istediler neler var diye baktım balans ayarı filan varmış benim aracın balans ayarı sağlam dedim onu çıkartın birde carbon clean ekleyin öyle fiyat verin dedim 480 tl ye anlaştık ,önce ses çıkaran trim parçaları(gösterge siperliği kapı lastikleri )halledildi sonra aracın yağı flitreleri bujileri vs değişti otomatik vites kutusunun yağınada bakmalarını söyledim yağ çubuğunu göremedim dedim ustaya ve şok bir cevapla yağ çubuğu olmadığı otomatik vites kutusunun yağının tapa dan kontrol edildiğini öğrendim,onada baktı ve normal dedi sonra carbon clean işlemi yapıldı aracım daha 19500 de ama sürekli şehiş içi ve düşük devirli kullanımdan dolayı kurum bağlamış olduğundan yaptırdım sonra deneme sürüşüne çıktık önce trim sesleri 0 olmuş araç hiç ses çıkarmıyor ve carbon clean in etkisine gelince araç çok daha atak hale geldi kayıp olan kompresyon geri gelmiş yağ gibi akıyor ve benzin tükedimi düzene girip daha ilk kullanımdan itibaren azaldı,buradan Aydın surtaş oto servisindeki tüm çalışanlara ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum.