Ayıp-yazık-günah!bu kadar da olmaz...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bimmer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
heralde bunu şikayetvar.com a da eklemişsin okudum orda...
saçma bir cevap yazmışlar yok birim saat ücret mücret,,, b.k var sanki orda iki boya sürsen müşteri kazansan...

bizde yeni bakıma götürdük opis e 280 ytl ödedik birdaha hayatta!!!

bizimde o servisle ilgili kötü bir anımız var...

ewt karderşim yazdım şikayetvar a ama saçma sapan bi cevap verdiler..uğraşılmaz bunlarla:mad:

Beyler bende vectrama park sensörü taktırmak istiyorum.Hangi markayı tavsiye edersiniz,fiyatları ne kadar?Yardımcı olursanız çok sevinirim.Çarşıda,kalabalık yerlerde bu park olayı sorun oluyor biraz.

yaa arkadşlar ne yapmak lazım şu servisleri yola getirmek için.nereye müracaat edebiliriz? izmirdeki merkez ofis de pek karışmıyo sanırım.geçen hafta arabayı 60.000 bakımına soktum.yok efendim direksiyon kutusu bozukmuş değişmesi gerekirmiş uzun yolda risk oluştururmuş,yahu ben 4 senedir biniyorum hiçbişi olmuyo :) birde neymiş ön disklerin yüzeyi çizilmiş değişmesi gerekiyomuş!!! bundan 3 hafta önce balatalar değişti,o zaman niye sölemiyolar.diskler balata ile beraber değişir öyle değilmi? ayrıca taktıkları direksiyon kutusu tekrar arızalanıyomuş...ümraniye sanayide tamir seti ile hallediyolarmış 100 ytl ye bilyalar falan değişiyomuş..yaptıran bi abim var o söledi...allah bizi bu servislerin eline düşürmesin valla...

Geri