Ynt: Ayna kapatma modülü.
paylaşım için teşekkürler.
Bizden birinin uygulaması lazım önce
paylaşım için teşekkürler.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kobay diyosun yani mehmet. 011zaatomacco link' Alıntı:paylaşım için teşekkürler.
Satici manisadaymis okkkTuran bozkurt link' Alıntı:Yaparsa ben satıcıyı bulurum abi?
Valla guvenebilsem hemen alicam taktiricam.madmax50 link' Alıntı:Bizden biri diyorsunuz da aracındaki ayna elektrikli katlanır olupta bu ürünü kullanabilecek biri var mı? Dediğim gibi bu ürün işin en basit kısmı elektrikli aynanın çifti 1000 liradan aşağı değil.
BÜLENT link' Alıntı:Satici manisadaymis okkkValla guvenebilsem hemen alicam taktiricam.
Zaten cosmo araclar icin mantikli.
Astra cosmoda yok malesef.madmax50 link' Alıntı:Abi cosmoda yok mu bu özellik?
Sagolun eksik olmayin numarasini istedim gonderdi satici. Size özelden yaziyorum numarayi.Turan bozkurt link' Alıntı:Abi satıcıya ulaşıp size numarasını ulaştırırım örnek olan astra varsa yaptığı onuda videoya çekerim forum çok değerli benim için sağolsun Denizli'den Nuri abinin sayesinde kapı kolu led beyaz ampül ve iç led aydınlatmaları yaptırdım çokda ilgilendi herkes çok iyi yardımlaşmal fikir alışverişi çok iyi sağolun arkadaşlar