Arkadaşlar merhaba.
Ben ilk sayfadaki linkteki katlanır ayna modülünün yazılımcısı ve üreticisiyim..Dünden beri siteden sağolsun arkadaşlar telefon numarama ulaşıp astra j ye uyup uymadıgı konusunda bilgi almak için arıyor.Bende siteyi bulup detaylı bilgi vermek istedim..
Öncelikle sahtekar bir satıcı değilim.Güven konusunda endişeniz olmasın.Zaten sahibinden.comda ilanlarımla ilgili yorumlar cihazlarım ve kendim hakkında olumlu şeyler düşünmenizi saglıyordur.
Bu modülü hemen hemen 3 yıldır üretiyorum.İlk ürettigimde ufak tefek sorunlar bende yaşadım.Sonrasında yazılımda ve tasarımda değişiklikler yaptım.şu an takıldıgı bütün araçlarda problemsiz çalışmaktadır.
Örün hakkında ince ayrıntılara değineyim.
-Kontak açıkken kapılar kilitlenirse kesinlikle aynaları kapatmaz.
-İstenirse kumandanın kilitleme tuşuna 2.kez basıldıgında aynaları kapatacak şekilde de yazılımı düzenleyebilirim.
İlanda opel astraya uyumlu diye yazmışım.Fakat opel astra marka araca 1-2 ay önce takıldı.Ve opel astranın hangi kasasıydı onu hatırlamıyorum.Aracın da kendisi Ankarada ve araç sahibinin ismi Özgür olması gerekiyor.
J kasa için soranlar oluyor.J kasaya daha önce hiç denemedik.O nedenle sırf ticaret olsun diye yüzde yüz olur deyip J kasa kullanıcılarını yanıltmak istemiyorum ama yüzde 90 olur.Biraz da takacak ustaya bağlı bu.Özellikle BMW e46 ,toyota ve honda kullanlar alıyor bu ürünü.Montajı bu araçlarda çok zor olmadı şimdiye kadar.
Sahibinden.com kanalıyla şu an 2 kişi satın aldı bu modülü.Kendilerini de özellikle telefonla arayıp durumu izah ettim.Olmama ihtimali oldugunu ona göre satın almaları gerektigini ve olmazsa iade kabul edecegimi söyledim.Ona göre karar verip aldılar zaten.
Örün hakkında her zaman destek verdigim gibi her türlü eleştiriyi dikkate alıyorum..Kesinlikle iade kabul ederim..
Fakat j kasa için almak isteyenler lütfen biraz beklesin.Alan arkadaşlar taktırabilirse ona göre sonucu birlikte görelim
Web sayfamdaki çalışmalar tamamen bana özel olup inceleyebilirsiniz.
.............
Ayrıca youtube da .............yazdıgınız zaman ayna modülü ile ilgili video ve diger ürünlerimle ilgili yapılan uygulamaları görebilirsiniz.
Sormak istedikleriniz varsa da artık burdan yazabilirim. 25tel