az önce kaza yaptım

Ynt: az önce kaza yaptım

Çok çok buyuk geçmiş olsun Allah beterınden saklasın cumlemızı..

büyük geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten ve kötü bir olay olsa da sağlamlığını görmüş olduk
çarpışma hızı hakkında bir tahmininiz var mı açıkçası merak ettim
birde hava yastığı açılmadı demişsiniz ilginç geldi açılması gerekmez miydi emniyet kemeri takılı değil miydi yoksa gerçi takılı olmasa Allah muhafaza cok kötü sonuçlanabilirdi diye düşünüyorum Allah korusun ama hava yastığı emniyet kemeri ile ilişkili diye biliyorum biraz da bilmem ne kadar doğru

geçmiş olsun. verilmiş sadakan varmış. aynı şekilde şirketin doblosu kaza yaptı. havayastığı açılmadığı için sigorta şirketi perte ayırmadı. serviste raporunu perte ayrılmalı diye belirttiği halde...

ozgun88 link' Alıntı:
büyük geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten ve kötü bir olay olsa da sağlamlığını görmüş olduk
çarpışma hızı hakkında bir tahmininiz var mı açıkçası merak ettim
birde hava yastığı açılmadı demişsiniz ilginç geldi açılması gerekmez miydi emniyet kemeri takılı değil miydi yoksa gerçi takılı olmasa Allah muhafaza cok kötü sonuçlanabilirdi diye düşünüyorum Allah korusun ama hava yastığı emniyet kemeri ile ilişkili diye biliyorum biraz da bilmem ne kadar doğru

Geçenlerde çok yakın bir arkadaşım Astra H ile kaza geçirdi, aracı pert oldu. Emniyet kemeri takılı değildi o sırada ancak hava yastıkları açıldı. Bazı araçlarda sanırım kemer takılı değilse açılmıyor ancak belki de darbe belli bir düzeyin üstündeyse kemeri falan bypass edip açılıyor olabilir.

çok geçmiş olsun aracı görünce içim cız etti inşallah perte çıkar

Sorulariniza yanit vereyim,
Hem benim hem de arkadasimin kemerleri bagliydi. Prensip olarak onde oturanlar kemer takmadikca ben de yola cikmiyorum.
100km ye sabitlemistim hizimi, onume damacana dusunce ani fren yaptim ancak hata yaptigimi erken anlayip gazi kokledim. Belki 1.6 T sag salim cikabilirdi ordan, ben cikamadim.

yildirim link' Alıntı:
Sorulariniza yanit vereyim,
Hem benim hem de arkadasimin kemerleri bagliydi. Prensip olarak onde oturanlar kemer takmadikca ben de yola cikmiyorum.
100km ye sabitlemistim hizimi, onume damacana dusunce ani fren yaptim ancak hata yaptigimi erken anlayip gazi kokledim. Belki 1.6 T sag salim cikabilirdi ordan, ben cikamadim.

Active Select'te yaklaşık 1-2 saniyelik bir boşluk var kickdown'da, otomatik olduğu için standart 1.6T'de çıkamazdı oradan büyük ihtimal. İçin o konuda rahat olsun. (:

Çok geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın..

Geri