- Konuyu Başlatan
fiyat baya uygun adam toptancıymış.. yani satış yerlerine gidersen bu fiyata zor diyo.. yine de bilmiyorum belki fiyatlar konusunda bilgisi olan vardır forumumuzda yazarlarsa sevinirim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü astra g 4 bijongokalp' Alıntı:bijon sayısına dikkat et
jant 5 bijon 3 ü bağlanmış
gokalp' Alıntı:çünkü astra g 4 bijon
arkadaşım resimdeki örnek jant 5 bijon için ama takılan araç astra g 4 bijon bijon yerleri denk gelmediği için en fazla 3 tanesini takabilmiş bu jantın 4 bijon olanı yoksa alma warsa al bnce.X_MATE' Alıntı:gökalp dostum, 5 bijon 3 ü bağlanmış demiştin hala ne anlama geldiğini anlayamadım bi aydınlatırsan sevinirim
gokalp' Alıntı:arkadaşım resimdeki örnek jant 5 bijon için ama takılan araç astra g 4 bijon bijon yerleri denk gelmediği için en fazla 3 tanesini takabilmiş bu jantın 4 bijon olanı yoksa alma warsa al bnce.
yusufaltintepe' Alıntı:valla dediğin fiyat momoyla karşılaştırırsan çok uygun bence direk mam al çünkü momo 4 jant+lastik peşine 1800 ytl den aşağı çıkamassın vadeliye girersen zaten 2000 ytl kadar yolu var