B kasa Diesel Vectra DTI malumatı olan..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yakuzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yakuzz

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Siteyi ziyaret et
uygun km de ve uygun fiyatta bu araçlardan var. Henüz 80binde, 90 binde 19-20 bin YTL ye bulunabiliyor. Ve ben bunları ciddi ciddi düşünmeye başladım.

Acaba bunlardan birini kullanan; aracı tanıyan bilen üyemiz varmıdı??

bizim burda bir eczacı uzun zamandır kullanıyo ama hiç muhabbetini etmedik görürsem senin için bir sorar öğrenirim .

bana igrenç geliyor....

cok güzel kasası var.
yunus gibi bence...

ama traktör gibi ses cıkarma:(...
gördükçe tüylerim diken diken oluyor...:)

müzik sesini açtım mı motor sesi kalmıyor :):)

Alacaksan Baska Bi Markaya Bak. Dizel Opel I Tercih Bana Göre Yanlis Olur.

DTİ motora kesinlikle güvenin bence bizim araç 120.000km ye geldi motor hiç problem çıkarmadı ayrıca Vectra dti için hatırladığım kadarıyla Autoshow dergisi 100.000km uzun dönem testi yapmıştı. Test sonucunu Onno usta değerlendirmişti ve aracın sorunsuz olup en az 300.000km (Türkiye koşullarında) rahatlıkla hizmet edebileceğini söylemişti... İşin özü doğru mazot kullanıp 20.000km de bir carbon-clean yaptırmak...

Son düzenleme:
ektopel çok teşekkür ederim. yazdıkların benim için çok kıymetli..

az önce sordum o dediğim eczacıya 100 bini devirdim ve hiçbir masrafı sorunu yok,ekonomik,sağlam dedi ama ekledi biraz motor sesi geliyo dedi.

ben de bir opelci olarak dizel motorda kesinlikle vw tdi diyorum.yakıt,performans,problemsizlik her açıdan bir numara tdi.opel dti motoru sorunlu bulduğu için cdti yi çıkardı zaten.

bizde 2000 bora tdi var.harika

Geri