öncelikle kazasız belasız sürüşler dilerim.
aracınız güzel. bende sahip oldugumdan nerde görsem ilgimi çeker fakat; sağı soluyla çok oynanmış bir vectra gt (bence) asaletini yitirmiş oluyor.
tavana folyo uygulaması bende yapmıştım çünkü aracın tavanında minik lekeler vardı. sonra bir iki ay sonra baktım aracım sanki bana bunu yapma diye ağlıyordu
ve hemen tavanımın boyası lekeli olsun ama vectra gt'im orjinal kalsın dedim.
size önerim tüm renklendirme uygulamalarını ve folyoları sökün. bırakın gt'nizin farları sarı yansın... stopları kırmızı-gri olsun...
çok şanslısınız ki body kitiniz orjinal haliyle duruyor.benim aracımda sadece 60mm yay var ve bu yüzden ben o öndeki parcayı kırdım.bidahada takmadım. sadece altındaki lastiği var tamponun. ee birde babamın zoruyla yapılan sessiz fakat; iki yandan çıkışlı mütevazi bir egzoz var. ve arabamız bu sade şekliyle çok göz alıcı.
Siz de bence folyolardan kurtulun. vectra kendini tüm çıplaklığıyla göstersin. aracın kapısında ki siyah çıtaları gri yapınca bile bence araç benliğini yitiriyo. bu kasaya bu mümkün oldugunca renksiz ve sade binilmeli. sizinde aracınız bunu hak ediyor.
kişisel yorumumu yaptım sizin zevkinizi eleştirmek haddim değildir.ben bu araçları seviyooorum sadece
kazasız ve arızasız sürüşler dilerim.