b2. LERİ BEKLİYORUM VE HAKKINDA YORUM YAPMAK İSTEYENLERİDE B2 HAKKINDA

:) yaşasın b2 kasa vectra..

Güzel ve sade.

herkezin arabası kendine güzeldir ama,
opelin en kral arabası; vectra b 2

arkadaşlar meraba cdx hakkında söylenecek çok şey var ama ben şöle katılıyım spor güç performans kalite lüx pirestij güvenlik hat safada 2000 cdx im var çok menmunum satmayı hiç düşünmüyorum ....birde sorum olacak direksiyonu nasıl ayarlanıyor siyal kolunun altındakikol çalışmıyor acaba ordanmı arabamı 1 ay oldu alalı birde zenon sag taraf önce normal yanıyo sonra sararıyo üzerinde filips marka zenon var fiyatı nekadar acaba bi yardımcıolursanıs sevinirim

arkadaşlar meraba cdx hakkında söylenecek çok şey var ama ben şöle katılıyım spor güç performans kalite lüx pirestij güvenlik hat safada 2000 cdx im var çok menmunum satmayı hiç düşünmüyorum ....birde sorum olacak direksiyonu nasıl ayarlanıyor siyal kolunun altındakikol çalışmıyor acaba ordanmı arabamı 1 ay oldu alalı birde zenon sag taraf önce normal yanıyo sonra sararıyo üzerinde filips marka zenon var fiyatı nekadar acaba bi yardımcıolursanıs sevinirim
orjinal ampulleri serviste 200-300 ytl civarı ben 140 ytlye buldum texon marka çok memnunum.

2000 model 1.6 comfort var bendee arabamı coooook seviyorum.karizması şekli bile bna yeter.....

hayırlı satışlar

15-20 bin ytl arası alınabilecek en karizma en sağlam en konforlu arabadır ayrıca çocukluk hayalimdir kendileri 2.5 cdx di hayalim ama 1.6 gl ile yetinmek zorunda kaldım

Geri