Babalar Günü'nüz Kutlu Olsun

emre_unal

Yönetici
Moderatör
34-İstanbul
Kendini baba gibi hisseden tüm babaların babalar günü kutlu olsun 🙂

EEF9E827-36FE-40CB-BD30-F87F43752E92.webp

Tüm babaların ve baba adaylarının Babalar Günü kutlu olsun. 👍

Bende tüm babaların ve gelecekte baba olacakların Babalar Gününü Kutlarım :)

• Beğen
Tepkiler: Guven ve 06Berkay
Herkesin babalar günü kutlu olsun öncelikle ama konudan da bağımsız olarak yeni konu nasıl açabiliyoruz allah aşkına birisi anlatabilir mi? Birkaç gündür arabamdaki bir problem icin konu acacagim ama bulamadigimdan ugrasmadim acamadim konuyu.Daha önce açtığım konu oldu ama güncellemeden olmasi gerek, artık nereden konu acabilecegimi bulamiyorum

Tüm babalarımızın babalar gününü kutlarım..

Herkesin babalar günü kutlu olsun öncelikle ama konudan da bağımsız olarak yeni konu nasıl açabiliyoruz allah aşkına birisi anlatabilir mi? Birkaç gündür arabamdaki bir problem icin konu acacagim ama bulamadigimdan ugrasmadim acamadim konuyu.Daha önce açtığım konu oldu ama güncellemeden olmasi gerek, artık nereden konu acabilecegimi bulamiyorum
Konu Açma
işleminin nasıl yapıldığı üstteki linkte anlatılmakta.. :)

Merhabalar, hepimizin babalar günü kutlu olsun.

Bu adrese tıklayarak Astra H bölümünde konu açabilirsiniz.

Çok teşekkür ederim

Geri