Ynt: Babamin bana hediyesi !
Gözünüz aydın orjinali gibi olmuş.Tekrar geçmiş olsun.
Gözünüz aydın orjinali gibi olmuş.Tekrar geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adRe J link' Alıntı:Benim derdim mal için değildiki zaten babamın inat olması ve yine böyle inadına yenik düşüp kullanmak için yola falan çıkması o zaman allah korusun kendinede zarar verebilir o yüzden araca bidaha binmemesini sağlamak durumu konuştum baba bilmiyorsun kullanmayı allah korusun trafik dikkat istiyor sende odaklanamıyorsun başımıza büyük şeyler gelebilir sana birşey olabilir dağlara taşlara ama eğer öğrenmek istiyorsan kursa yazdıralım seni dedik annemle oda yok ben beceremem dedi ve kapandı konu. Benim derdim araç değildi zaten inadına yenik düşüp trafiğe çıkmasıydı
Herkez hata yapar üstadım yanlış anlamadım merak etmeyin olması gerekeni bazen bir anlık nefsimize malup olup yapamıyoruz önemli olan tekrarlamamak zaten allah azınızın tadını bozmasın inşallahalize05 link' Alıntı:yanlış anlama malın değerli anlamında söylemedim. herkesin malı değerlidir. Zamanında annemi üzmüş ve pişman birisi olarak yazmak istedim. üzmemek lazım maddi şeyler için özellikle anne ve babayı. insan sonradan pişman oluyor ve emin ol tahmin ettiğimizden çok daha fazla üzülüyorlar biz laf edince. neyse çok duygusala bağladım galiba 012uhu
Amin cümlemize inşallahYasin90 link' Alıntı:Oo cok iyi olmus gözün aydın kardes, Allah kaza bela vermesin