- Konuyu Başlatan
Ynt: Bagaj Amortisörü Nasıl Değişir...
Neden Buda mı Kronik Bi Sorun Yoksa
Neden Buda mı Kronik Bi Sorun Yoksa
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yok bu sefer bu kronık değıl allaha şukur bu sefer opel kronık sorundan yırttı bu amortısorle alakalı onlarda sucu ara senmrt54 link' Alıntı:Neden Buda mı Kronik Bi Sorun Yoksa
e kendı ağzınla demedınmı amortısor kafaarından ses geliyor dıye bende onlarda ara bu sorunu dıyorum ne yaparsan yap bu kafalar zamanla yıne laçka olacaktır onemllı olan bagajın havada duruyormu durmuyormu eğer kaçırırsa ıcındekı hıdrolık ozellığını kaybemış demektır bıde Monroe marka amortısorlerıne bak derım onlar cok kalıtelı urunlerdırmrt54 link' Alıntı:Nasıl Yani Abi Tam Anlamadım
CALİBRA BG link' Alıntı:e kendı ağzınla demedınmı amortısor kafaarından ses geliyor dıye bende onlarda ara bu sorunu dıyorum ne yaparsan yap bu kafalar zamanla yıne laçka olacaktır onemllı olan bagajın havada duruyormu durmuyormu eğer kaçırırsa ıcındekı hıdrolık ozellığını kaybemış demektır bıde Monroe marka amortısorlerıne bak derım onlar cok kalıtelı urunlerdır
valla paran çoksa her seferın de 150 lıra bayıl ben bışey demiyorum teybın sesını acarsın sendemrt54 link' Alıntı:Valla Abi Ses Kesilsinde Bu Aralar Sonra Yaparsa Tekrar Yeniden Alırım Yeterki Ses Çıkmasın bi Yerden çok Tırt Oluyorum Ses Çıkınca
sen o 25 lırayla evden bıle çıkamazsın 38hehhmrt54 link' Alıntı:Para çokluğundan Değilde Takıntı İşte
25 TL Buldum olursa Bakalım