Bagaj Halısı Temizliği!

Geçmiş olsun... Yenisini veya çıkmasını bulmak daha temiz çözüm gibi görünüyor zaten. Koku olarak bundan daha kötüsü süt dökülmesi oluyor. Çok kötü bir koku sarıyor arabayı...Çok eskiden ailemin 73 rekordunda ve bir kaç arkadasımın arabasında olmustu

İyi dilekleriniz için sağolun. Kader böyleymiş... böhööööööö!

Şaka bir yana canım bayağı sıkıldı. Çıkma bakıyorum ama zor gibi görünüyor. Olsa da Gaziantep gibi bir yerde fahiş bir fiyatla satmaya kalkarlar. Neyse olanla ölene çare yok...

uğraşmak istememişler bu kadar basit... bundan 3 gün önce bitane vw caddy nin bagaj halısını temizledik onada tam 25 kilo zeytin yağı dökülmüş uğraşmak istemediklerinden temizleyemeyiz demişlerdir veya ellerinde yeterli kimyasal yoktur vs vs

bende oto yıkamacasındayken cok yıkardım kendi aracımınkinide yıkatırdım.söyle yapın bol köpüklü suyla. sade köpükle yıkayan yıkamacı varsa ona gidin tanzikle su tutsun altında zaten mdf var ona bişe olmaz dedigim gibi tanzikle cıkar ben öyle kac efa yag cıakrdım hatta almancının birinin bmv bagaja oto yagı dökülmüş 3 lt sıcak su ve köpük+ tanzik tamam dır :)

yok yok uğraşmayın tazlikli suyla çıkmaazz:D:D:D:D:D:kop::kop: bende az delirmemiştim 25 kg yağı çıkarana kadar olmaz uğraşmayın hiç sıcak suylada olmaz:D:D:D

Geri