Bagaj Havuzu

:D Ben buna alternatif olarak başka bir şey önereyim;

Bir plastik satan yere gidiyorsunuz,arabanızın bagaj ölçülerine göre kauçuk mu deniliyordu ondan almak istediğinizi söylüyorsunuz. Adamlar ölçüp biçiyorlar veriyorlar size malzemeyi. Eve gidip onu bir güzel yıkayıp,dışarıda kurutup arabanın bagajına seriyorsunuz. :) Maddiyat olarak daha tasarruflu bir şey,kullanışlılık açısından ise aynı işlevi görüyor. :)

Konu hortlayınca,bilgi vermek istedim.. :D

hayırlı olsun

hayirli olsun gercekten gerekli bir sey hem bagaj tertemiz kaliyor hemde olasi bir sivi dökülmelerinde altina akitmiyor bende almistim ebay den 40 liraya..

cimg4042.jpg

harbi hortlamış sanırım arkadaşın bagaj havuzu eskimiş yenisini almıştır o zamandan bu zamana.

Ne zamanın konusu bu böyle:)

yeterince eski baktim 5-6 kisi yazmis bende yazdim yoksa konu hortlanmasi bana göre degil.:D

İyidir iyidir, arasıra hortlatmak lazım.

dogru sende haklisin abi ayni mevzu üzerine yeni konu kirliligi yapacagimiza hortlatiriz daha iyi..:D

benim zaten bu mevzuya aklım fikrim yetmiyor. konu açarsın zaten bu konu vardı niye açtın diye tepki gösterirler veya aynı konuya sen birşeyler yazmak istersin derdini anlatırsın bu seferde konu hortlatma derler. :) yaa hususi açılan konuları takip edip daha önce açılmışmı açılmamışmı diye takip edenler var :D hortlatın dostlar ohh ne güzel olmuş bagaj havuzu güle güle kullansın :D

ara sıra hortlatmak lazım..yeni gelenler için ....saygılar...

Geri