slm arkadaşlar otomatik bagaj açma ve kaldırma modulunu sonunda tamamladım ve her araca uygun hale getirmeyi basardım (elektronik bilgisi olan bir arkadaştan yardım alarak kartı hazırladık)
kartımız öğrenme modu ile çalışmaktadır 4 adet kablo bağlantısı mevcuttur 2adet power iki adetde bagaj açma işlemi için site yönetimi bu konuda izn vermişti zaten
fiyatımızı minumum düzeyde tuttuk zaten konuyu takipeden arkadaşlar başın itibaren fedakarlığımıza şahitolmuştur bu yüzden fiyatın detaylarını da yazmaktan çekinmiyorum buda güven açısından yeterli olacağını düşünüyorum
elektronik kart orjinal pcb kart
program maliyeti
amartisör ve yay 115tl
emeğim içinde 45tl talebinde bulunuyorum
daha önce mesajla fiyat soran arkadaşlara verdiğim fiyatdan farklı olabilir bu fiyatta elektronik bilgisi arkadaşımdan destek aldığım için onunda maliyeti eklendi
almak isteyen arkadaşlar lütfen mail atsın ad soyad tel adres belirtsin
basit bir kurulum kılavuzuda hazırlıyorum.
siparişleri aldıgımızda kartları bastırıcaz 1haftalık sürec olabilir sonrada alışveriş sitelerinden satış yapıcaz veya buradan
güveniliralışveriş yapmak isteyen arkadaşlar sitenin extra ücretini üzerine koyucağımızı belirtelim kargo alıcıya aittir
isteyen sadece elektronik karttı alabilir amartisör ve yayı kendi temin edebilir 90tl+45tl olarak alabilir mailinizde bunuda belirtin lütfen
onurody@hotmail.com thnxx