Bagaj'i işiklandirdim

ahh bi bitsin finaller :) pedallara yapcam:)

bide yeni moda boks eldivenleri :)

eline sağlık güzel olmuş kabloları döşemenin içinden götürürsen daha iyi olur

Kabloların sarkması falan biraz emanet durmuş. Pandizotun kenarındakiler devamlımı yanıyor? Bi Corsa vardı forumda pandizotun altına yerleştirmiş sarı ledleri daha orjinal olmuştu. Yinede emeğe saygı;)

Kabloların sarkması falan biraz emanet durmuş. Pandizotun kenarındakiler devamlımı yanıyor? Bi Corsa vardı forumda pandizotun altına yerleştirmiş sarı ledleri daha orjinal olmuştu. Yinede emeğe saygı;)

arkadaşlar kaplolar sarkmıyo o kabloları gormen ıcın egılıp bakman gerekıyo ben onların hepsıni yapıştırdım .fotodo ole duruyo ama bagajin icine kafanı sokman lazım kabloları gormek icin e kımsede kafasını bagaja sokacak halıyokya :D bitek elektırıgı aldıgım yerden bıraz fazla kablo gecıyo onada mecbur kaldım delmek ıstemedım arabayı ıcım acır yoksa

ya keşke bunu self serviste açsaysın daha ii olmasmıdı

Güzel olmuş. nereden temin edebiliriz?

süper olmuş eline sağlık. bende bunun aynısını pedalların altlarına yapmayı düşünüyorum. o da çok güzel oluyo. boş bi zaman bulabilirsem!

abi bence yaptırma bi arkadaş yapmıştı çok dandik duruyo:Dama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz:)

Güzel olmuş. nereden temin edebiliriz?

ben ekingen elektronıkten aldım hazır dırecli yapmiş adamlar hıc ugraşmıyosun artıyı eksıyı baglanmı yanıyo :D tanesını 2.5 tlye aldım uzerınde 5 tane led var

süper olmuş eline sağlık. bende bunun aynısını pedalların altlarına yapmayı düşünüyorum. o da çok güzel oluyo. boş bi zaman bulabilirsem!

abi bence yaptırma bi arkadaş yapmıştı çok dandik duruyo:Dama yinede zevkler ve renkler tartışılmaz:)
ben bunu koltuk altlarına yapicam cakmaklıktan elektırık alıp parkları yaktıgında onlarda yanıcak busayede :D

Geri