Bagajınızdaki tehlike

Benim bagajdaki mini-istepne diye geçiyor ve incecik, neredeyse 125cc motosiklet lastiği gibi birşey ve jant bildiğin aluminyumdan. Ancak üzerinde 70mi 80 mi geçmeyin diye birşey kocaman yazıyor.

O yedek lastik şu anda sıfırı 200-250 TL aşağı değil bende çok aradım ama en sonunda vaz geçtim.... çok pahalı geldi bana.

Evet fiyatı biraz pahalı fakat bagajda az yer kapladığı için tercih etmiş olmalı (ben değil önceki sahibi almış :)
qllql.jpg

Bagajdaki yükü azaltmak için birebir, aslında ekonomik olsa da her aracın (run flat olanlar hariç) donanımına eklense çok iyi olur.

Bagajdaki yükü azaltmak için birebir, aslında ekonomik olsa da her aracın (run flat olanlar hariç) donanımına eklense çok iyi olur.

İşte bu bagaj ve yedek lastik yüzünden yedek lastiğin olduğu yerde tüpün tankı var... bende lastik tamir edici koydum yarılmaz ise işimizi görür yarılır ise sigırtaya ek prim ödüyorum yol yardımı ve çekici için ararız gelirler sanırım :D

Bence stepneyi yenilemek boşa masraf, o lastikle en yakın lastikciye tın tın gidip lastiği değiştireceksiniz. Çoğu yeni arabada o lastik incecik bisiklet lastiği gibi zaten. Hemen eski lastik tamir ettirilsin diye. O kadar titiz bir zihniyet varsa, 3 yaşıdan büyük arabaya da binmesin derim :)

Geri