Bağdat caddesinde arabamı bağladılar...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan fcuhadar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
jordan' Alıntı:
yavuz geçmiş olsun kardeş arbayı aldınmı

sağol Cem.. Dayım sağolsun diycem ama arabam konusunda benden büyük dayı yok :o hiç bişey yapmadım bıraktığım gibi aldım 12 ytl park ücreti verdim sadece..

emniyet müdür ü haftasonu -hızlı ve öfkeli- filmini izledi herhalde, gaza gelmişler baksanıza

herkeze geçmiş olsun burası türkiye saçmalıklar ülkesi

Herkese teşekkür ederim arkadaşlar...Şimdi gidicem 20-30 milyona film alıcam filmi çeken yer arkadaşın 20 kağıtta ona atarım cillop gibi çektiririm filmlerimi yine..Haa akıllanmadınmı diyecek olursanız böyle ders böyle kanun olmaz adam iş yapsınlar akıllanalım...

Bak yazmayı unuttum :D Bizi çektikleri parkta bir tane astra opc vardı araba dehşet ötesi dehşet..Oradakilerin anlattığına göre 80.000 ytl masraf etmiş arabaya çocuk..17 tane lsd ekran var arabada arka komple iptal..Zaten jantları vardır 3-5 milyar...Ama trafikten men etmişler aracı..2-3 defa bağlatmış daha sonrada men edilmiş..Yıldız teknik ünv. den rapor alması gerekiyormuş trafiğe çıkabilmesi için..Bu nasıl bişey bilgisi olan varmı ???

bak iyi oldu hatırlattığınız bende anten taktım arabaya bi ara gidip ruhsata işleteyim de bağlamasınlar :) bu nasıl bi mantıksızlık nasıl keyfi bi uygulama yaa, etrafımdaki kimseye rahatsızlık veya zarar vermiyosam kimene benim arabama ne yaptığımdan yawww :mad:

Geri