Liqui moly yağı kullanıyorum. Mutlaka kullanın. Sizinki J kasa. Dexos2 onayı yeterli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1.4 t lerde mevcut olan piston kirma olayi nedeniyle dexos 2 onayli yag 2012 den sonra dexos 1 gen 2 olarak degistirildiLiqui moly yağı kullanıyorum. Mutlaka kullanın. Sizinki J kasa. Dexos2 onayı yeterli.
teşekkürler ilginiz alakanız için2015 yili klavuz yag onerisi
2012 klavuz yag onerisi
pistonlarda meydana gelen skintidan dolayi yagi dexos 1 gen 2 olarak guncellediler
teşekkür ederim hocam, eşimin aracının yağını değiştirdik honda fit türkiyede jazz galiba. komşum eski tamirci aynı arabadan ondada var kendisi yapıyor servislerini vs. yağ olarak 5w40 koydu bende aynı araç diye sorun olmaz diye düşündüm. fakat şöyle bişey oldu yağı değiştikten sonra araçta bir silkeleme gibi bir durum var sürekli yapmıyor arada yapıyor bir soket yada bişey çıkmış olabilir dedi ama çözemedik henüz.Bir iki bakımımda 5-30 yerine servis tavsiyesiyle Castrol'ün 5-40 yağını kullanmıştık, herhangi bir fark hissedemedim ben.. Motor sıcaklığıyla alakalı bir durum diye biliyorum; 40, 30'a göre sıcakta daha az akışkan imiş..