Bakım Setleri

ksk_corsa

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar aracın bakımı geldi...
Sürekli sanayideki ustama giderdim İzmir'de, şimdilik İzmir yolculuğu gözükmediği için bakımını Afyon'da yaptırmayı düşünüyorum...
Daha önce 200 TL civarı yaptırdığım periyodik bakımı bu sefer bakım setini ben alıp değiştirteyim diyorum...

GM Bakım Seti 95 TL (5/30 GM Motor Yağı + 1 Adet Purflux Yağ Fİltresi + 1 Adet Muadil Hava Filtresi +1 Adet Motocar Alman Malı Mazot Filtresi + 1 Adet Muadil Polen Fİltresi)

Bosch Bakım Seti 100 TL (Motor yağı Castrol 10W-40 (4 Litre), Yağ Filtresi (BOSCH), Mazot Filtresi (BOSCH), Hava Filtresi (İthal), Polen Filtresi (İthal)

Bosch bakım seti daha kafama yatmış gibi duruyor... Siz ne dersiniz?
Daha önce bu şekilde bakıma sokan arkadaşlar işçilik ne kadar verdiniz/vermeliyim?

Valla meslektaşım yağı ben dışarıdan aldım mobil new life 4 lt 100 tl. gerisi de işçilik dahil 80 tl tuttu muadil parçalardı güvendiğim bir usta olduğu ve sorun çıkarmayacağını hep bunları kullandıklarını söyleyince sorun etmedim. yağ biraz pahalı idi ancak motorun sesi çok değişti sessizleşti az yakmaya başladı.

Benimde bu işi aklıma bir hoca arkadaş soktu, 2003 Astra G var, çok hesaplı oluyor dedi, bakındım da seti komple 100 TL ye görünce girişeyim bu işe dedim... Olmazsa servistende bi fiyat alırım genel olarak onların hesap ve benim hesap arasında ne kadar fark olur bakayım ona göre karar veririm...

Bende aynı araçta aynı yağı kullanıyorum ve öneriyorum 90tlye kadar düşebiliyor fiyatları.. Filtreleride otostart.com'dan alıyorum 60civarına bosch mazot,bosch KARBONLU polen filtresi, bosch yada purflux yağ filtresi son olarakta orj GM hava filtresi sitenin özelliği olarak bütün filtreleri alınca hava filtresinde %50 indirim yapıyorlar ve hiç bir muadil filtrenin GM kadar iyi olduğunu düşünmüyorum özellikle dizellerde çok önemli

20de işçilik veriyorum yunus beyle aynı fiyata geliyor

serviste kampanya var diye hatırlıyorum benzinli araçlar 100 lira dizeller 125 diye

evet ama o bakım kapsamında kullanılan yağ normal bakım yağından farklı olduğu yazıyodu.. o kadar fiyata fıçı yağ koyan servis bu fiyatlara nasıl bir yağ koyuyodur merak ediyorum

castrol ve bosch urunlerınıun taklıtlerı pıyasada var dıkkat edın derım

Arkadaşımın daha önce bir çok kez alışveriş yapmasına ve memnuniyetine güvenerek Bosch bakım setinin siparişini verdim bakalım... Gelişmeleri paylaşırım...

Arkadaşlar ürünler geldi... Haftasonu bakım işini halledicem...
Ürünler temiz gibi, sıkıntı yaşamam umarım...

060620123809.jpg

Geri