Bakım...

garanti bitene kadar uğranır zaten..sonrası kendi kendine...

öncelikle hayırlı olsun. listeye bakıyorumda mazot filtresi için lift lazım gerekebilir değiştirmek için birde arızayı silmek için tech2. geri kalanını kendinizde yapabilirsiniz. lafı şuna getireceğim işçilik pahalı. özel eğitim almak gerekmiyor bunları yapabilmek için. yetkili servisleri sevmiyorum !!!

Sağolun napalım el mahkum..

garanti bitene kadar uğranır zaten..sonrası kendi kendine...

Öyle..

yağı ne koydular..aracın başında bekledin mi? gm nin yağıdır büyük ihtimal..

Petrol ofisi yağı neden sordunki Ayhan abi ,hayır beklemedim 5 de gel al dediler öyle yaptım:)

Son düzenleme:
petrol ofisi yağı neden sordunki ayhan abi ,hayır beklemedim 5 de gel al dediler öyle yaptım:)

gmyag1040 motor yagi po 10w-40 gm sentetik yaziyor

Evet Samsunluyum ve Reiste yaptırdım çok memnunum Reisten sizde Samsunlusunuz heralde?

Evet, Samsunluyum. Reise hiç gitmedim. Özel servis var OPSES oraya gidiyorum.

ben de opses e gitmiştim ama yazık ki normalin 2 katı vermişim hep..hocam özele gitmeyin normal ustalar hem daha ucuz hem daha iyi bakıyolar..servis tamir etmez hep idare eder yine gelsin diye...hele hele opel servislerinin bu konuda maşallahı var

samsunda opses in 4 sıra önünde ilk girişteydi sanırım normal opel servisi orayı da deneyin derim..ben şimdi muğladayım burda opel servisi tam rezalet

opel servisleri genelde öyle zaten...sahipsiz..önceki aracım Renault idi..Babamın aracından dolayı halen uğrarım Bornova Ağaçlıyoldaki Mais yetkili servisine...Bakınca işte bir servis böyle olur diyorum..Bir de gel opel servislerine....Neyse...

Tarık yağ konusunda servislerinde bir kararı yok..tabiri caizse ne bulurlarsa onu basıyorlar..Şimdi senin ve benim aracımın servis kitabında (aynı kitap) 0w-30,0w-40,5w-30,5w-40 yazıyor..sana serviste 10w-40 vermişler...neden???..servis bu aracın kitabında hangi yağın olması gerektiğini bilmiyor mu? ..saygılar...

hayırlı olsun tarık.

Geri