BALIKESİRLİ'ler, BAL-KES ler.. Biz de burada buluşalım...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan umiteb
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ii be halil abi nsl olsun iste toplantı hazırlakları sticker fln halletmeye calısıoruz iste ole:s

iyilik meriç, sen nasılsın?

sen de dahil pek katılım olmadığı için bi süre sezsizliğe büründü grubumuz... :)

canlandırmak elimizde ama, desteğin bekliyoruz bu konuda... ;)

olabilir meriç, gökayla da konuşalım, o da buluşalım körfezde bu yaz diyordu..

nerede ne zaman buluşuyoruz balıkesirli arkadaşlar benim yerim balıkesirde ticaret odasının altında hacıoğlu büfe her zaman beklerim..

nerede ne zaman buluşuyoruz balıkesirli arkadaşlar benim yerim balıkesirde ticaret odasının altında hacıoğlu büfe her zaman beklerim..

Hayırlı olsun büfe serkan.. kesin dönüş yaptın heralde sen o zaman Balıkesir'e...

Her sabah önünden geçiyorum büfenin, Teb'deyim ben de, görüşelim bi ara..

Hayırlı olsun büfe serkan.. kesin dönüş yaptın heralde sen o zaman Balıkesir'e...

Her sabah önünden geçiyorum büfenin, Teb'deyim ben de, görüşelim bi ara..

teşekkür ederim bugün gelicem teb e mutlaka uğrarım yanına görüşürüz..

teşekkür ederim bugün gelicem teb e mutlaka uğrarım yanına görüşürüz..

Ben izindeyim ama şu an, bu ayrıntıyı unutmuşuz... :)

bi ara görüşürüz ama.. olmadı ben özen iş'e gelicem yarın, büfede olursan uğrarım yanına..

Balıkesirspor'umuzun da mücadele edeceği, 2010-2011 sezonu TFF 2. Lig Grupları bugün yapılan kura çekimiyle belli oldu.. Kura sonucu iki grup şu şekilde oluştu;

37881284446419998831006.jpg

2 gruptan oluşan TFF 2. ligde gruplarında ilk sırayı alan takımlar direkt olarak TFF Bank Asya 1.Lige yükselirken, 2-3-4 ve 5 . sırayı oluşturan 8 takımdan 1'i de aralarında eleme usulü karşılaşarak bir üst lige yükselecek..

BAL-KES' imize 2010-2011 sezonunda başarılar diliyoruz....

Geri