banka borçlu arabayı nası satabilirim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan diamond
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
D

diamond

Bilgi Girilmemiş
arkadaslar iş nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyorum taksiti devam eden bi arabam var nası satabilirim? biliyosunuz bankalar rehin koyunca satılamıyo bi fikri olan varmı?

Alıcı ile anlaşırsın o bankaya olan borcu kapatır..rehin kalkınca da satışı yaparsınız.

kendini üye arşivi bölümünde tanıtırsan daha faydalı bilgiler alabilirsin..

benim aracımda banka kredisiyle alınmış, anlaştığımız parayı araç sahibine teslim ettim, o krediyi kapattı ve bankadan borcu yoktur kağıdını alıp notere onaylattık daha sonra trafik şubesine gidip haciz bölümünden aracın üzerindeki hacizi kaldırttık. Son olarakta noterde araç satışını gerçekleştirdik. Tabi burada karşılıklı güven önemli, malum sonuçta bir risk var. Tabi burada siz satıcı olduğunuz için bir sorun yaşıyacağınız zannetmiyorum, alıcının buna ikna olması gerekiyor. Hayırlı satışlar.

onda bir sorun olmaz arkadaşım arabayı satarsın sattığı adamla bankaya gidersin arabanın kredi borcunu ödersin bankadan temiz kağıdı yani rehin kaldırma kağıdını alırsın adama verirsin notere gidersiniz allah yolunu açık etsin dersin olur biter.. bunlar çok doğal ve basit dert edicek şeyler değil...

Geri