Yazılanlardan okuduğum kadarıyla Elazığ ve Niğde'de yaşayan Opel sahiplerini Allah korusun diyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hemşerim ben birkere karalara gittim, baktım ilgi yok, ustalar ise yine öyle, bilgisayara bağlıyorlar, bu parça arızalı değişecek diyorlar. ben gittiğimde bana arızalı dedikleri parçayı hala kullanıyorum. hepsi genç usta tecrübe yok vs. vs. özel servise git. bende de seninkine benzer bir sorun var idi adamlar trigeri değiştirirken sente ayarını yapamamışlar. onun için bayağı uğraştım. sanayide yeni tanıştığım ve dükkanının önünde hiç araba eksik olmayan eyüp usta halletti istersen yerini tarif edebilirim. geçmiş olsun. saygılar.
komple motor değişecek ha:? YUUHH!! desem yanlış olur mu.?karalarda ustalık yok ben hız sabitleyici taktırmak istedim motoru komple değiştirmek lazım dedilerbence bundan sonraki servis işlerinizde özel servise gidin.bu arada malatya konusunda haklısın bende elazığlıyım
kayseri ve niğdede yaşayan arkadaşlar Konya ya gelin.ustaların en iyilerine gtüreyim sizi.Hemde tanışmış oluruz