Banka Kredi Kartı İsim Önerisi

Zevkli bir sektörde çalışıyorsun. Çalışmak istediğim sektörlerden bir tanesiydi reklamcılık.

Hedef kitle ya da kartın kullanım alanlarını bilmeden fikir yürütmek oldukça zor ama bir kaç öneri de benden.
Pay&Win
Feel
More
Life

Fırsat Kart
premium kart
kart express
Y.K.B nin Worldü varsa bizim de cosmosumuz olsun hesabı :) Cosmos
Global olabilir, genel amaçlı, her yerde geçerli küresel kart hesabı
vs..
Vs..

Zevkli bir sektörde çalışıyorsun. Çalışmak istediğim sektörlerden bir tanesiydi reklamcılık.

Hedef kitle ya da kartın kullanım alanlarını bilmeden fikir yürütmek oldukça zor ama bir kaç öneri de benden.
Pay&Win
Feel
More
Life

More çok iyi. Önerileriniz ingilizce.. Ekipte bunun tartışması var, Tükçe mi ingilizce mi olmalı diye.. world, bonus, axess hep yabancı kelime.. İlla yabancı olacak ki ilgi görecek..

friend card (dost card) dostunuzdan borç almayın bize gelin :)

Evet, ben de diğer kartların isimlerinin ingilizce olmasından yola çıktım ama bankalar bu isimleri belirlerken dünya pazarını da gözetiyor olabilir.

Bu kart sadece Türkiye sınırlarında kullanılmayacaksa, herkese hitap edebilecek bir isme sahip olması bence daha mantıklı. Sadece Türk çiftçisi kullanacaksa bu kartı, örneğin Hasatkart mantıklı ama, bu kartın pazarlaması, yurtiçi ile sınırlı kalmayacaksa, ingilizce bir adım öne çıkıyor diye düşüyorum.

Evet, ben de diğer kartların isimlerinin ingilizce olmasından yola çıktım ama bankalar bu isimleri belirlerken dünya pazarını da gözetiyor olabilir.

Bu kart sadece Türkiye sınırlarında kullanılmayacaksa, herkese hitap edebilecek bir isme sahip olması bence daha mantıklı. Sadece Türk çiftçisi kullanacaksa bu kartı, örneğin Hasatkart mantıklı ama, bu kartın pazarlaması, yurtiçi ile sınırlı kalmayacaksa, ingilizce bir adım öne çıkıyor diye düşüyorum.

Hedef tüm Türkiye. Belli bir zumre değil. Visa electron ve maestro ile de yurtdışı kullanıma da açık olacak.

go kart kullanıo bi banka tarafından.....

freecard :)

ABD'de yaşamı, özgürlük ve parayı çagrıştıran Serbestigi ifade eden yeşil kart olabilir. Hem akılda kolay kalır, hem reklam kampanyalarında güzel malzeme çıkar. Bedava Green Kart veriyoruz vs vs.
Tabi bankanın renkleri de önemli.

attachment.php

MIX Yada MIXPOINT karışık yada karışık nokta Herşey var anlamında.

attachment.php

X-CARD Söylemesi kolay. Hertürlü kampanya için X bilinmeyeni, içinden herşey çıkabilir. Birde kart ismi koyarken puana da uyumlu olmalı. alışverişlerinizde X-puan dönemi

attachment.php

buda XENIUM kart. Maxiumum kartı çagrıştırıyor ama bu daha yüksek Xenium son nokta. Yine X puanı burada kullanabilirsin

attachment.php

Ekli dosyalar

• GREEN.webp
    GREEN.webp
    17.9 KB · Görüntüleme: 79
  • MIX.webp
    MIX.webp
    17.1 KB · Görüntüleme: 79
  • X.webp
    X.webp
    16.6 KB · Görüntüleme: 79
  • XENIUM.webp
    XENIUM.webp
    16.7 KB · Görüntüleme: 80
şöhretli anlamına gelen famous card da olabilir...hem ilgi çekici hemde akılda kalıcı...

Geri