Baran

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Baran_
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ynt: Baran

Hosgeldiniz. Bu surec dediginiz surec bana da cok kyif verir :)  Ben de astra aklimda yokken g.cmax e bakiyordum. Astra yi gordum inceledim Astra yi almis buldum kendimi. Ama bazen aklim x paketli g.cmax de de kalmiyor  degil hani  005hihih

eketen link' Alıntı:
Hosgeldiniz. Bu surec dediginiz surec bana da cok kyif verir :)  Ben de astra aklimda yokken g.cmax e bakiyordum. Astra yi gordum inceledim Astra yi almis buldum kendimi. Ama bazen aklim x paketli g.cmax de de kalmiyor  degil hani  005hihih

C-Max tit.X paket + otm. park sistemli modelini test ettim; araç güzel cam tavanı sony müzik sistemi ve seski komut özellikleri falan hepsi çok güzel; şuan için bize çok uygun çünkü 1 aylık bir bebeğimiz var ve eşyası çok oluyor.Ancak 2 sene sonra çocuk büyüdüğünde minibüs gibi arabayla ne yapıcam? çok sık araç değiştiren biri değilim; 0 km. aldığım araca 7-8 sene binmek isteyen ve binebileceğimi de bilen bir yapım var.
Astrada sevdiğim özellikler; trigerin zincirli olması (bir aracın motorunun açılığ trigerinin değişmesi beni her zaman tedirgin etmiştir) ; konforlu ve bol donanımlı olması; vergi avantajı.
ևekingn yaklaşımım; 1 performans nasıl olacak, focus uçuyor resmen; 2 bagaja nasıl sığacağız? şuanda bagajımda bebek arabası var mesela bir yere giderken + puset + kırılıp katlanan yatağı + .....

Birde daha önce baktığımızda arka taraf biraz basık gelmişti; camlarında dar yapısı ile arka koltuğun biraz boğucu olduğunu düşünüyorum.

Hoşgeldiniz :) Tolga dün bahsetmişti. Bende aracımı oğlum doğduktan sonra değiştirmiştim. Bagaj konusunda bir sıkıntım olmadı. Şayet dizeli test etmek isterseniz seve seve yardımcı olurum.

Görüşebilirsek sevinirim; neresindesin izmirin?

Baran_ link' Alıntı:
Görüşebilirsek sevinirim; neresindesin izmirin?
Mavişehir.

temmuzun il ya da ikinci haftası İzmir'de buluşmada yapıcaz büyük ihtimalle
yine mavişehir carrefour'da buluşuruz orada da buluşabiliriz
benim aracım da dizel izlenim ve yorumları beraber yapabiliriz..

welllcommee keyifli forumlar.

thejazz link' Alıntı:

Çok yakınız; Ekol KBB hastanesinin karşısında evim.
Temmuz ayındaki buluşmaya katılmak isterim mümkün olursa.

Geri