Baş Belası EGR Valfini İptal Etmeli miyim?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan harun43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ya opcom ile egr iptali nasil oluyor anlatabilecek olan varmi?

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Olcay geçen sanırım site içinde okudum. Of on diye bir şey var diye biliyorum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Yazılımsal olarak devre dışı kalıyor sanırım.

Olcay geçen sanırım site içinde okudum. Of on diye bir şey var diye biliyorum. Yanlış da hatırlıyor olabilirim. Yazılımsal olarak devre dışı kalıyor sanırım.
Abi bugun biraz kurcaladim ama bulamadim. Fazla kurcalayip bozmakta istemiyorum komple arabayi simdi :)

Abi bugun biraz kurcaladim ama bulamadim. Fazla kurcalayip bozmakta istemiyorum komple arabayi simdi :)

Aman ha iş çıkarma hehe

Olcay bey sizin aracin motoru A12xer degilmi. Öyleyse sizin aracta zaten egr yok.

Abi bunun fişi nerde bi resim felan paylaşşanızda faydalansak bi yardım edin :)

Senin itin olsun resim kardeşim buyur...

18214d1430344339-erg-valfi-ne-siklikla-kirlenir-opel_astra_f_caravan_1993_07-small-.jpg

Olcay bey sizin aracin motoru A12xer degilmi. Öyleyse sizin aracta zaten egr yok.
Kendi aracimda egr olmadigini biliyorum , tesekkur ederim. Fakat babamin araci z16x.. Egr sıkıntılı ecotec motor oldugundan egr optali oluyormus.

Abi dizel dimi senin araçta

Yok benzinli bu motor benim aracın motoru değil :D böyle pis bir motor olsa benim aracım da sanırım cinnet geçiririm :rakir:

Geri