Bas kutulu ses sistemi astra g için yardim lütfen

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dream014
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
gizli mdf güzelmiş.eğer bagaj sorunu varsa lpg vs yüzünden free air bir sub alıp kullanılabilir.

arkadasımda astra g var 1000lık 30 cm jbl var ve bass amfısı ıle bırlıkte kullanıyor aracta orjınal hoparlorlerı mevcut teyp olarakda almanyadan alınma orj blaupunkt astra g navıgasyonlu teyp var ve mukemmel ses alıyor

kendı aracımda ıse ınfınıty referance komponent pıoneerlar arkada 20 lık woofer vardı ama gucsuz kaldıgı ıcın 30 luk jbl bagladım oda mukemmel ses verıyo

yanı komponent alacaksanıs ınfınıty

bass ıcın kesınlıkle jbl

astra g teybin altındakı bosluga teyp oluyor ama goze hos gelmıyo tabı kı yınede karar sızın

Son düzenleme:
bütün yorumlar için teşekkürler.

pioneer DEH-4150 hakkındaki görüşleriniz nedir.

bluefear53 benim için daha iyi olur çünkü LPG de var araçta. ama ama kutudaki gibi güzel bass alabilirmiyim medefeye koyunca.
bide senin medefeyi koyarken sadece orginali çıkarıp senden geleni takabiliyormuyuz. bağlantı yerleri bagaj kapağına tutturma yeri falan varmı ayrıntılı foto gönderebilirmisin. özelden MSN imi yolliycam sana.

aktif bastan vazgeç, free air deneyenlerden tecrübe alman iyi olmuş sende denersen tecrübeni bana aktar, bende portlu kutu var ve dediğin gibi bagaj nerdeyse yok :)
ama free air bası tavsiye etmezlerse tek yol portsuz kabin alman o boyut olarak biraz daha küçük.

kabinli bass derim

güzel bişeye benziyo ama ses kalitesi iyimidir bilmiyor sonuçta alpine kesin iyidir:D

bluefear53 benim için daha iyi olur çünkü LPG de var araçta. ama ama kutudaki gibi güzel bass alabilirmiyim medefeye koyunca.
bide senin medefeyi koyarken sadece orginali çıkarıp senden geleni takabiliyormuyuz. bağlantı yerleri bagaj kapağına tutturma yeri falan varmı ayrıntılı foto gönderebilirmisin. özelden MSN imi yolliycam sana.
aracın ustunde resmım yok suan cıkarmışım evde aynen orjınalı sok bu medefeyı koy özel yapım bırebır kafan takılmasın koskoca B.O.M yaptırdım sımdı yaptır dunya para valla iş görulsun dıye satıyorum ;)

ok şimdi kutumu yaptırsam yoksa subwofer ı medefeyemi monte etsem diye düşünüyorum. anfiyi nereye koyabiliriz.

arka koltuğun sırtına monte edebilirsin.genelde yapılan budur.

Geri