elektrikçiye sordum ayrı bir hat çekmek lazım dedi. 30 tl artı 20 tl iç döşelerin sökülüp takılması. toplam 50 tl ye mal olacak. ayrıca sigorta da takılacak, kaçak durumu için ne dersiniz fiyat nasıl sizce?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kardeşierlim yapmayın boyle dışarıya para vermeyin 50 mılyon soymaya calişiyo adam seni ben bagajima koltuk altlarima yaptım işklandırma 80 tane led kullandım afedersın p.zvk arabasına dondu kapıları acınca tepe lanban yanıyo sok o lambayı bul artıyı eksıyı baglka kendın ne ayrı hat cekmesı 20 dk ben yaparım senın arabanı.elektrikçiye sordum ayrı bir hat çekmek lazım dedi. 30 tl artı 20 tl iç döşelerin sökülüp takılması. toplam 50 tl ye mal olacak. ayrıca sigorta da takılacak, kaçak durumu için ne dersiniz fiyat nasıl sizce?
haklısında işin içinden çıkamadım ki, kapı daki switch anahtarı söktüm. şerit ledin artısını buldum, allem ettim gallem ettim. hem iç aydınlatmayı hemde ledleri yakamadım. biri yansa diğeri sönüyor. şu mereti nasıl bağlayacağız. Açıklarsan 50 tl cebime kalır.kardeşierlim yapmayın boyle dışarıya para vermeyin 50 mılyon soymaya calişiyo adam seni ben bagajima koltuk altlarima yaptım işklandırma 80 tane led kullandım afedersın p.zvk arabasına dondu kapıları acınca tepe lanban yanıyo sok o lambayı bul artıyı eksıyı baglka kendın ne ayrı hat cekmesı 20 dk ben yaparım senın arabanı.
metre olarak satılmıyor geçen görmüştüm bir yerde 85 tl dedi bayada vardı aşağı yukarı 5 metre kadar aynı o resimdeki gibi makara halin de gereksiz bence o led oraya takmak ön ızgaraya yerleştiriklse daha güzel olurgüzel proje o ledin metresi ne kadar acaba...kapıları açınca iç aydınlatmayla onlarıda yakacak mantıklı !
Ben kapı altlarına yaptırdım harika oldu.Kendinden yapışkanlı SMD ledli. Her kapı için 10 cm kullandım. 10 cm de 6 adet led bulunuyor. Bu 6 adet aydınlatma için gayet yeterli . Resim parlak aşırı parlak gelebilir fakat yere yansıdığında gayet yetrli bir ışık veriyor.
Arka kapılarda tesisat hazırdı fakat ön kapılar için tesisat çekilmesi gerekti.