BahçéLide Denk geLdi Bana da Yunus Hemde.. Yasak bir Yee park ettim Arabayı.. Cafede arkada$LarLa oturuyorduk. Araba benim değiL yüklü bi 106 GTI arkadaşımındı. Camdan yunusu gördüm Kaputa ayagını koymuş dizinin üzerinde ceza yazıor.. o kadar ukala ve havalı görünüyorduki uzaktan Bütün sinirlerim tepeme cıktı. Aracın başına gittim. Sizinmi arac dedi evet dedim. Ceza yazıyorum dedi. Görüyorum dedim. Sonra bi kere kıl oldum adama Ayagını çek arabanın üstünden Birliktemi kazandık arabanın parasını dedim Yazıcaksan yaz cezanı yapıştır sileceğime dedim. Sen ne ukala bişeysin Dedi. Arabanın arkasına dolandı egzosu gordu Baglıyorum aracı dedi. Dedim bağla sorun değil cıkarırız. Bkalım cıkarabiliyomusun flan ukalalık yapıyor hala bana. Tmam gorusuruaz dedim. günlerdende cumartesi bliorsunuz hafta sonu araba cıkmaz otoparktan. Cekici geldi Aracı cektiAtlatım taksiye bende peşlerinden gittim. Balgatta otoparka cektiler arabayı.Allah'tan maaş almıştım cebimde param var. Otopark gorevLisiyle konuştum dedim Cenazem var yola cıkıcam benm bugun bu arabayı burdan cıkarmam lazım yoksa buran biyere ayyrılmam. İnandırıcı bi oyunla ikna ettim Bedelini ödedim arabayı aLdım. Bahçeliye aynı yere gittim ve aynı polis Orda bekliyor.. polisin Tam onune geLdim camı indirdim pis pis baktım.. Oda neye uğradığını şaşırdı. Egzosu patLata patLata bLow off sesiyLe uzakLaştım.. sanırım benim cok önemli bi tanıdıqm oldugunu ve Arabayı o şekilde cıkartıqımı dşündü ve birşey diyemedi. Benm arabamı da emekli Trafik müdüründen almıştım onu aradım abi boyle boyle bi ceza yazdılar dedim. Kafanı yorma sildiririm dedi.Sucum olmasın Evraqım arabam herşeyim tam olsun.. sonuna kadar hakkımı ararım ve aslada Polise oyun eğmem.