Başıma ilginç bi sorun geldi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan NefesTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
3M bant en mantıklı seçenek gibi görünüyor...

• Beğen
Tepkiler: Kaan. ve NefesTR
Soketin demir yuva ile birleştiği kısım çok ince yani çerçevesi 3m bant ile sanırım çok zor olacak sayın admin ama tabiki deneyeceğim

Soketi sökebiliyorsanız bir çözümde 3D printer. Modelini çizebilirseniz 3D printer onu ABS plastikten basar. 50-100 Tl arasına haledersiniz.

Soketi sökebiliyorsanız bir çözümde 3D printer. Modelini çizebilirseniz 3D printer onu ABS plastikten basar. 50-100 Tl arasına haledersiniz.
Ustam güzel fikir ama soketi sökemiyorum. Çünkü kablolar direkt sokete perçinlenmiş. Soket ile dışı arasında başka bir bağlantı olsa hurdacılar dan temin ederim diye düşündüm ama sanırım yapışkan veya atabilirsin akıllı vida da olabilir diyorum

Gerçi araçlarımız aynı değil ama ben benimkine bir bakayım belki bir fikir oluşur.

• Beğen
Tepkiler: NefesTR
Soket girişi orta konsolun en altında vitesin önünde küllüğün üstünde kalıyor benim araçtaki

Evet çıkarması sorunmuş. Aklıma bir fikir gelmedi maalesef yapıştırmaktan başka.

Geçmiş olsun benim corsa içinde aynı durum oldu sunfixle yapıştırdım metale hızlı yapıştırıcı tutumuyor

• Beğen
Tepkiler: NefesTR

Ekli dosyalar

• IMG_20210312_142523.webp
    IMG_20210312_142523.webp
    62 KB · Görüntüleme: 2
Geri