Başkanuuuuuuuuuuum :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

aykal

Bilgi Girilmemiş
Sayın Yeliz CAN Doğum gününüzü kutlar sağlık ve esenlikler dilerim .:)

Demektenseeee

Yeliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :D Doğum gününnnnnnnnnnnnnnnn kutluuuuuuuuuuuu olsssssssssssuuuuun :D ERGİN abiye bir adım daha yaklaştın ama hala uzun bir yolun var :kop:

Ömrün boyunca sağlıklı , mutlu , huzurlu ve Bol PARALI :D bir hayat yaşarsın umarım .

İyiki doğdun iyiki varsın iyki böyle bir site kurdun :):) Her ne kadar bana sinir olsanda arada kızsanda Cadı bile sayılsanda :p Sen iyi ve iyilikleri hak eden bir insansın , ailen ,spiderman oğlun :D ile çok çok çok daha güzel yıllara inşallah ;) Tekrar doğum günün kutlu olsun...

Olmazsa olmazımız Pastaaaaa :)

hazinesandpastacpq4.jpg

Ama bence bu bizim siteye yetmez :kop: bir kaçtane daha lazım
1.jpg

Buda hediyen siparişi verdik ama ancak pazartesi sabahı teslim edilecekmiş idare et artık :p

Mercedes_C_200_AMG.jpg

<Konuyu 1 saat kadar erken açıyorum kusura bakmayın, Şartlar öyle gerektirdi :D >

Mutlu yıllar diyelim o zaman :) sanırım yine kim önce açıcak tartışması :)

uykul geldı sanırım once actın demıı

baskanım yelız hanım ıyıkı dogdunuz ıyıkı varsınız sıze aılenızle beraber nıce yıllar dılıyorum

Yok yav birazdan yola çıkıcaz da 1-2 Günlüğüne çiftliğe gidicez onun için açayım dedim :D

Doğum gününüz kutlu olsun...Aileniz ve sevdiklerinizle nice mutlu yıllara....

başkanım nice mutlu yıllara hersey gönlünüzce olsun..

Doğum gününüz kutlu olsun nice mutlu yıllara

Yeni yaşınız; yüzünüzden gülücükleri eksik etmesin inşallah.

Yeliz abla sevdiklerinle bir ömür boyu olman dileğiyle sağlıklı ve mutlu nice nice senelere
İyiki doğduuuuunnnnnn BAŞKANIIIIMMMM

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri